Return of muotikoordinaatori Elisa

perjantai 22. tammikuuta 2016

Maanmainio Helmi vinkkasi blogissaan hempeästä pastellivillatakista, jonka johdosta talviunilla ollut muotikoordinaattorinne heräsi ...ainakin hetkeksi! Näissä arktisissa ääriolosuhteissa ja pakkaskeleissä muotikoordinaattorit nukkuvat megalomaanisesti, eivätkä itse asiassa astu ulos ulko-ovesta kuin pakolla (koska ulkona voi vaikka liukastua). He pukeutuvat erittäin epäaistikkaasti henkkamaukan virttyneisiin flanelisiin Snoopy-pyjamiin ja villasukkiin, eivätkä todellakaan ratsasta muodin aallon harjalla.

Mutta se selityksistä, nyt olen hereillä ja sain inspiraation kirjoittaa, kiitos Helmen.
Kevät ja pastellit, ne ovat aina yhtä ihania! Suloinen pastelli tekee kevään ja kaikki talven aikana käytetyt mustat ja harmaat rytkyt pitää heittää vintille. Tämä on MÄÄRÄYS!

Jos sinulla ei ole vielä kevätvaatteita, on aika OSTAA niitä. Tämäkin on määräys!

Hempeät sävyt ovat hurmanneet muodissa keväisin jo iät ja ajat, eikä suuren maailman trendille näy loppua. Etenkin jäinen pastellinsininen on väri, johon kannattaa panostaa. Herkkiä baby blue -paitoja on näkynyt esim H&M kevät katalogissa röyhelöllä höystettynä. Tykkään!
http://www.hm.com/fi/inspiration/fashion/ladies/feminine-expression#slide-4

Kiva pastellinen takki on myös aivan MUST- juttu.
Kuva Mango


Pehmeän pumpulimainen sävymaailma korostaa jo itsessään naisellisuutta, ja huomatkaa miten kivat taskut takissa on, ja niitä 2 kappaletta!!  Ei siis ole pakko välttis ottaa veskaa mukaan, jos ei haluu.

Ja tukka, sekin pitää olla pastellin värinen. Anna Puukin sen tietää.


Nyt minua alkoi unettaa, joten on lopeteltava. Palataan keväämmällä asiaan!

Pomottelevin terkuin
Elisa

1 kommentti :

  1. Hih, pastellit otetaan käyttöön kunhan pakkanen sen sallii. Tää alkutalvi on mennyt kerroksissa ja villassa- säyistä viis.

    Emmi

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top