Omanarvontuntoinen Joy

lauantai 30. tammikuuta 2016

Jos jollain saralla olen aktivoitunut, niin elokuvien saralla alkuvuodesta. (Harmillisesti urheiluaktivoituminen odotuttaa itseään.) 

Välillä nainen tarvitsee toisten vahvojen naisten tarinoita elämäänsä ja tällä siis viittaan itseeni. Rakastan elokuvia, jossa nainen pääsee vaikeuksien kautta voittoon. Voi kuullostaa hassulta, mutta minä osaan eläytyä päähenkilön suurimpaaan onnen hetkeen erittäin hyvin - mulle on ihan sama onko onnistuminen minun vai päähenkilön :) Vain sillä on väliä, että tunnen miltä onnistuminen tuntuu!!

Elokuva Joy on viimeiseen minuuttiin saakka Jennifer Lawrencen elokuva, hän säteilee kuin kirkkain tähti siinä. Joy ei ole kuitenkaan täydellinen elokuva, se on hiukan liian pitkä ja epätasainen mutta ehdottomasti hyvän tuulen elokuva - ja mikä parasta omanarvontunnon - elokuva, melkein aikuisten satu. Ja siksi todellakin näkemisen arvoinen.

Erikoismaininta Diane Laddille Joyn isoäitinä sekä Joyn isän noita-akkamaiselle tyttöystävälle  Isabella Rossellinille, josta tulee Joy tärkein sijoittaja.

Puss, iloa ja hyvää fiilistä lauantaihin!

 "The ordinary meets the extraordinary”: Jennifer Lawrence in David O Russell's Joy

2 kommenttia :

 1. Pitäis nähdä tuo leffa, sillä rakastan Jennifer Lawrencea :)
  Vahvat naiset ja onnistumiset ja hyvän tuulen leffat ovat myös peukuttamisen arvoisia!
  Puss ja onnistumisia uuteen viikkoon!!

  VastaaPoista
 2. Toi leffa oli kyllä katsomisen arvoinen, jos tarvitsee vahvojen naisten esimerkkiä. Sisäisen lujuutensa löytävä arjen sankaritar, sellaisia esimerkkejä ei ole koskaan liikaa ;)

  Puss ja lisää (juuri löydettyä) seesteisyyttä viikkoon.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top