Weekly Report

maanantai 11. tammikuuta 2016


Zaran ihana takki jossa on 3/4 hihat!! Not very practical!Viikko oli hyvä. Viikolla


 • vein kirjoja kirjaston kierrätyspisteeseen
 • aloitin uuden päiväkirjan ja kirjoitin sinne valoisia ajatuksia ihan rehellisesti (eikä tarvinnut feikata)
 • tajusin, että on ihan mahtavaa, kun voi vaan luottaa maailmaan. Että kyllä kaikki menee juuri oikealla tavalla.
 • lakkasin punaiset kynnet - voimakeino number uno
 • tein paljon munakkaita (lemppari täytteeni on pinaatti- feta)
 • tapasin ihanan Leonidan, viime kerrasta taisi olla ainakin 1,5 v! Turisimme monta tuntia kevyttä ja painavaa asiaa- ja mikä ihaninta sain uskoa, boostia ja puhtia tulevaan. Leonida on oikeasti niin inspiroiva ja motivoiva ihminen! Olen niin kiitollinen, että blogimaailma on tupsauttanut hänetkin elämääni! 
 • otin lukulistalle uudestaan Leonidan suositteleman "Voimaa!!"- kirjan  (Antero Katajainen – Krisse Lipponen – Anneli Litovaara). Kirjan punainen lanka on pysähtyä tutkimaan omaan elämää ja miettiä millaista tarinaa sitä kertoo itsestään ja elämästä. Olemme kuitenkin pääasiassa vain itse vastuussa omasta elämästämme ja siitä, miten sitä tulkitsemme ja millaisia tarinoita siitä kerromme itsellemme ja muille. Kirjan keskeisenä ajatuksena on myös ratkaisukeskeinen ajattelutapa: pyritään ratkaisuihin, tavoitteiden ja päämäärien löytämiseen. Mahtava oivallus, jonka minä sain kirjasta oli erityisesti huomion suuntaaminen ONNISTUMISIIN ja VOIMANLÄHTEISIIN, niitä on meillä jokaisella, mutta jotenkin hassusti ne epäonnistumiset jäävät niin paljon helpommin muistijäljiksi meihin.  Kirja on siis ehdottomasti lukemisen arvoinen ja olen siitä uudestaan tohkeissani...melkein ylistän!! 
 • Lapseni täytti 11 vuotta. Kelatkaa, 11 vuotta!  Synttärilahjaksi hän sai hiukan euroja (pyynnöstä). Synttäriaamupalaksi tuo timattinen masterpiece halusi appelsiinin siivutettuna ja croisanteja. Juhlat olivat iloiset ja vauhdikkaat ja huh nyt ne ovat ohi :). 
Valoa viikkoon! 

5 kommenttia :

 1. Mun tarttee pölliä pari voimakeinoa sulta - ainakin punaiset kynnet ja jotain voimaannuttavaa lukemista. Veto veks ja raahaudun jossain ruohonjuuritasolla (siellä jään ja lumen alla). Ehkä tää tästä, kun aurinko hivenen nousee ylemmäs... :)

  Puss ja valoa viikkoon!! ♥

  VastaaPoista
 2. laitoin kirjan heti varaukseen!

  Tuula; kyllä se tästä helpottaa - uskotaan vahvasti siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pakko uskoa, että helpottaa :) Siihen saakka asiaa helpottakoon yleinen vastarannankiiskeily ja suklaa :D

   Poista
 3. Ihanaa, että sulla on Leonida!(kin)
  Pitäisköhän munkin aktivoitua lukemaan toi kirja...
  Vinkeää viikkoa <3

  VastaaPoista
 4. Minä aina piristyn näitä lukiessani! Ihanan epäkäytännöllinen ja kaunis takki! Upeus tulee joskus epäkäytännöllisessä paketissa, mutta mitäs siitä! ;) Pitäisi muuten jaksaa lakata kynsiä edes joskus, koska se tosissaan piristää. Kokeilen ehkä aika piankin. Tarjosit muuten myös erinomaisen munakasinspiraation! Kiitos! :D

  Kiitos myös kauniista sanoistasi. Koen kyllä, etten ole ihan niin mahtava ja upea kuin mitä sanot, mutta arvostan mielipidettäsi valtavasti! <3

  Tuo Voimaa-kirja (alunperin Voimavarat käyttöön) on vuodelta 2003 tai 2004 ja edelleen käypää tavaraa, erityisesti harjoitusten osalta. Rentoutusvinkit ehkä vaihtaisin mindfulnessiin (tietoinen läsnäolo), joka toimii itselläni paljon paremmin, mutta kirja esittää monia erinomaisia kysymyksiä, joihin vastaamalla oppii itsestään paljon!

  Elisan oivallus on erinomainen: että kiinnitä huomio onnistumisiin ja voimanlähteisiin. Onnistumisilla tarkoitetaan siis pientäkin edistystä entisestä, eli välillä pitää kääntyä katsomaan, kuinka pitkän matkan on jo tullut, jos tarvitsee positiivista muistutusta onnistumisistaan. Harvalla tulee ison skaalan onnistumisia kovin usein, siksi katse on syytä kääntää niihin pieniin, joita on mahdollista saada vaikka päivittäin. Ja itse ne pitää tunnistaa ja arvostaa, sillä maailma ei välttämättä niitä huomaa ja tarjoile kannustusta ja aplodeja ihan jatkuvasti. :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top