Murheita

torstai 4. helmikuuta 2016

Kuopus on pahasti sairaana, neljättä päivää. Hän ei syö, ei nuku yöllä tai päivällä kuin pätkissä, juo vain pakottaessa. Viiltävä kipu tuntuu alavatsassa, ja tulee aalloissa. Lääkärillä ja lastenklinikalla on laukattu, kaikki testit otettu, mutta selkeää diagnoosia ei ole löytynyt. Epäillään vatsavirusta tai sitten joku vakavampi tauti on tuloillaan. Ei ole umppari koska kuumetta ei ole, vain lämpöä. Yleiskunto alkaa olla kiikun kaakun, ihan jo maalaisjärjellä ymmärtää, että jos ei nuku tai syö, lapsi on tosi reppana. Hän vain makaa velttona ja pyytää että äiti paijaa ja silittää. Mua itkettää sisäisesti mutta yritän olla reipas ja vahva.

Mä niin toivon, että lapsi paranee tai jokin diagnoosi saadaan, tämä epätietoisuus jäytää ja uikuttava lapsi on sydäntäsärkevä.

Pahinta on se, että minä muutenkin murehdin asioita liikaa, ja tällaisissa tilanteissa se murehtiminen on tuplamurehtimista, suoranaista vellomista. Minulla on liikaa mielikuvitusta. Näen mielessäni skenaarioita joita useat eivät tule edes ajatelleeksi. Ja hyvä heille. Kaikki mielikuvitus ei ole vain hyvästa. Kaikki ylitsevuotava huolikaan ei aina ole hyvästa. Mutta itselleen ei kai voi mitään, olen sellaista tyyppiä.

Voimia itse kullekin.


11 kommenttia :

 1. Voi ei! :(
  Toivottavasti apu löytyy pian ❤️
  Lapsen sairastaminen on äidin sydämelle niin raskasta... Jaksamista pikkupotilaalle ja äidille ❤️

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Toivottavasti syy löytyy pian ja pieni potilas paranee!

  VastaaPoista
 3. Voi muru! Lapsen kipua ja hätää on niin kamala katsella ja itsenkin kestää....ainakin silloin kun ollaan tällaisia kuin me. Kaikki kauhukuvat laukkaavat päässä.
  Ihan hirmusti voimia teille ja pikaista paranemista.
  Herkästi ensiapuun!

  VastaaPoista
 4. Tuttavalla ollut tuollaista pari viikkoa! Myös yökötystä, ei oksenna. Laitako tänne jos selviää mikä vaivaa? Voimia!

  VastaaPoista
 5. Ihan hirveästi jaksamista ja voimia! ♥ Lapsen sairastaminen ja kipeän lapsen voinnin seuraaminen on niin voimille ottavaa ja huolestuttavaa... Lämmin halaus ja paranemista pojalle!! ♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos mussukat. Tilanne edelleen sama, eli ruoka ei maita, eikä janota, olo helpottaa ainoastaan lämpimässä suihkussa. Jos jotain +, viime yönä- unta saatiin 2 h putkissa, eikä 30 min.

  Toivotaan parasta, ja rukoillaan - ei tässä muuta voi. Muistetaan näyttää rakkautta nille rakkaimmille läheisille, me kaikki.

  VastaaPoista
 7. Voi harmi! Toivon pikaista paranemista pojallesi!

  VastaaPoista
 8. Voimia! Toivottavasti lapsen vointi paranee pian ja syy selviää. <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top