Päin Puuta

perjantai 26. helmikuuta 2016

ei menty ainakaan eilen, koska olin Vuotalossa Anna Puun keikalla ystävän kanssa.

Ihan huikea, energisoiva ilta. Annan persoona ja herkkyys (yllättäen hänkin on herkkis- tämä totuus oli sekä aistittavissa että lipsahti suoraan hänen suustaan) sekä intiimi paikka; Vuotalo= täydellinen keikka. Voi pojat (vai pitäisikö sanoa tytöt), että me nautimme täysillä! Olenko muuten kertonut, että rakastan pieniä, intiimejä keikkapaikkoja kuten esim Tavastia? Suuret areenat eivät vaan ole mun juttu.

Mielestäni välittömät, hennot ja rehelliset laulajat (ja julkisuuden henkilöt) ovat harvassa mutta Anna Puu on ehdottomasti yksi sellainen! Mikä luonnonlapsimainen eläytymiskyky, jumalaisen kaunis lauluääni ja viehättävä persoona!

Ehkä noin 50 krt kylmät väreet menivät selkäpiitä pitkin ja vähintään muutaman kerran pistin merkille vuolaasti kyynelehtiviä naisia, ilmeisestikin Anna Puun sanoitukset koskettavat ihmisiä.

Anna Puun esiintyminen oli energistä, herkkää, iloista ja viihdyttävää. Illan suola oli myös Anna Puun haastattelu, jossa sivuttiin mm. levymyynnin vähenemistä (musiikki siirtyy yhä enemmän nettiin) ja artistin juuria/lapsuutta Outokummussa.  Suloisia olivat myös "välispiikit", jotka vaikuttivat aidon spontaaneilta. Aitouttahan minä aina arvostan.

Niin hyvä loppufiilis. Elämä on, musiikki on, parhaimmillaan just tätä.

Ps. Illan viimeinen biisi oli Mestaripiirros. Parhautta.

4 kommenttia :

 1. Miten minä en ikinä tajua hyödyntää Helsingin kulttuurikeskusten tarjontaa?! Stupid me. Tykkään kanssa Anna Puusta paljon ja olisi pitänyt tajuta tulla Vuotalon keikalle. Mutta kiva, että sinä pääsit paikalle!

  VastaaPoista
 2. Helsingin kulttuurikeskusten tarjonta on oikeasti jotakin todella mahtavaa. Aina välillä löytää helmiä, niin kuin esim tämä Anna Puun keikka. Ja viime viikkoinen Ritva Oksanenkin oli huippu.

  Ehkä ensi kerralla, sinäkin :D??

  VastaaPoista
 3. Anna Puu on suloinen ja Aito. Tykkään kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me ihanat/fiksut nää jutut tiedetään; Anna on IHANA ;D

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top