Weekly Report

maanantai 15. helmikuuta 2016

Hah melkein naurattaa, koska voisin kirjoittaa viikkoraporttiin miltei samaa tekstiä kuin viime viikolla. Viikko meni tosiaan lasten sairasteluun, ja oli täten aikamoisen raskassoutuinen. Olimme paljon (=melkein koko ajan) kotona, hoivasin kahta sairasta lasta, kiikutin niitä lääkäriin, nukuimme öisin huonosti tai valvoimme erinomaisesti - ihan miten sen haluaa ottaa. Katsoimme yhdessä (liikaa) leffoja, koti oli kaaokseessa, ja roskapussit lojuivat liian pitkään  eteisessä. Elämää siis elettiin!
Lauantaina sai käyttää aurinkolaseja!

Vaikka olotilani oli väsyisä ja omassakin vatsassa kiersi monena päivänä, onhan tuo vatsatauti onneksi aika pieni murhe kuitenkin. Siinä sohvalla torkkuvia pörröpäitä katsellessani mietin miten kaikki on kesken, epävarmaa, vain harvoin kontrollissa jos koskaan. Myös kiitollisuus siitä, että olen saanut kaksi noin ihmeellistä lasta nosti päätään;  ei se, että on lapsia joiden vatsatautia hoitaa, ole mikään itsestäänselvyys. Lapset ovat suuria lahjoja.

Pääasia oli, että pojat parantuivat ja pääsevät tähän viikkoon terveinä ja eläväisinä. Hip hurraa! Kyllä sitä (lasten)  terveyttä arvostaa ihan erilailla pitkäaikaisen sairastelun jälkeen.

VIIKON ILO: Saunoimme poikien kanssa pitkästä aikaa. Pistin merkille, että pojat ovat super puheliaita saunan lauteilla tuolla suomalaisuuden ylimässä pyhätössä. Ne keskustelut olivat parhautta! Eikä äiti voinut piiloutua kännykän taakse ;)

VIIKON ILO2: Sain 4 ihanaa ystävänpäiväkorttia ja ilahduin suuresti. Mikä ihaninta oli se, että niiden taakse oltiin raapustettu niin ihania sanoja, että sisälläni loisti näkymätön valo koko päivän. Kiitos elämälle ihanista ystävistä.

VIIKON PIRISTYS: Pääsin yhtenä aamuna tapaamaan ystävää IKEAAN, kun exä oli poikien kanssa. Olin ehkä vähintään 7. ellen 10. taivaassa; sämpylää, juustoa, kinkkua, kanamuna (keitettynä tai munakkaana), vaniljajugurttia, marjoja, ja puurolautanen. Juomaksi kahvia, appelsiinimehua höystettynä naistenjuttuilla. Avot!

VIIKON VOIMAANTUMINEN: Ostimme ystävän kanssa IKEASTA samanlaiset VOIMAANTUMIStaulut, joiden tarkoituksena on antaa meille energiaa ja uskoa unelmien toteutumiseeen!!  Happyhappy!

VIIKON IHMETYS: MIKSI?? Kyseessä on kaunis nainen, jonka kasvoilla ei enää näy ilmeet, rypyt, elämä ; siis mitään joka tekisi ihmisestä kauniin???

VIIKON HERKKUHETKI: Kävimme sunnuntaina äidin kanssa Kaaren La Familigiassa. Broileri, vuohenjuusto, viikuna Pizza oli taivaallista! Kiitos Mammalle seurasta.
Taasko teit sen Nicole?? Kuva Dailymail

VIIKON RESEPTI: Siskon vinkkaama Valion Panak Paneer. Ihan huippuhelppoa ja silti taivaallista.
Note to myself: ilmeisesti hyvä  ruoka toi väsyviikkoon erityisilahtumista ;)

Iloa, valoa ja rakkautta viikkoonne! Keskitytään hyvään!

6 kommenttia :

 1. Lasten sairastaminen on aina haastavaa. Mutta oli monta hyvääkin hetkeä sun viikossa :)
  Ja sama ihmetys Nicole Kidmanin suhteen - miksi? Miksi ihmeessä upeat karismaattiset naiset sortuvat tavoittelemaan rypyttömyyttä, joka tekee heistä ihan pöhkön näköisiä? Miksei eletty elämä saa näkyä?

  Valoa uuteen viikkoon! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pepustahan se pitkäaikainen sairastaminen on, mitäp sitä kieltämään. Mutta jos hyvää, tänään tosiaan olen super kiitollinen että lapset terveenä...itsekin melkien, mitä nyt päässä viiraa ;)

   Joo on se vaan kumma juttu MIKSI pitää pilata oma Luojalta annettu ulkonäkö? Nicolen kasvot ovat pelottavan pöhöttyneen siloisat ja ei tosiaan rypyn ryppyä.

   Onneks meidän kasvoilla elämä näkyy, hyvä me!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos kivoista sanoista, Katja. Olet ihana.

   Poista
 3. Onneksi poikasi ovat parantuneet. Pitkän sairasteluputken jälkeen sitä osaa ainakin hetken arvostaa sitä tavallista arkea, kun kaikki ovat terveinä ja on vaan normihaasteet.

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ja terveempää viikkoa ❤️❤️❤️

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top