Weekly Report

maanantai 22. helmikuuta 2016

Aika kiva viikko takana, vaikka huoliakin/mietittävääkin oli.  Ja vitsi ulkona oli muutamana päivänä upeat ilmat! On se vaan ihmeellistä, miten aurinko ja vaikuttaa mielialaan, hyvien vibojen määrä kymmenkertaistuu!

Iloa tuotti myös THE koirulin tapaaminen ja päätös hänen hankinnastaan; kuuntelin intuitioani ja tuntui niin oikealta tuo päätös.


VIIKON LÖYTÖ oli YLE:n (ikivanha) sarja SYKE! Yllättävän huikea, herkullisia roolihahmoja ja erinomaista näyttelijätyötä! Erityisesti tykkään Tiina Lymin rooli-hahmosta, vaikka mulla tuli heti mieleen HBO:n Nurse Jackie - sen verran samantyyppisiä olivat roolihahmot.    

VIIKON BIISI on soinut viime aikoina paljon radiossa eli Sannin uusi single "Että mitähän vittua". Hmmm, joo vaikka suustani voi välillä päästä v-sana, en sitä viljele esim lasten edessä. Jotta tuli vain mieleen, olisiko sen v-sanan voinut korvata jollain toisella sanalla? Toisaalta musiikki ja laululyriikat eivät ehkä kuulu pyhäkoulua käyville nuorille....Ehkä.VIIKON TEATTERIESITYS ja SYDÄNLIIKUTUS: Ritva Oksasen Näyttelijätär Stoassa. Koko teatterikerhon porukka tykkäsi kovasti, ja saimme skoolata upealle 70 v:lle teatterikerhon jäsenelle !

VIIKON AJATUS:VIIKON RUOKA-ANNOS: Nainen Talossa-blogista inspiroituneena, lohisalaatti. :D Niin hyvää ja helppoa!

VIIKON INSPIS: Jumbon StockallaVIIKON MOTTO: Let's ride by Pinkki.

Lempeää hiihtolomaviikkoa!

4 kommenttia :

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top