Oscar gaala 2016 - viiltävä analyysi

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Olette varmaan jo salaa tai ainakin alitajuisesti odottaneet tätä: maan kuulua itseoppineen muotikoordinaattori Elisan Oscar-gaala katsausta 2016. Ainakin tiedän siskoni odottavan tätä. Hän voi tosin olla ainoa, joka katsausta odottaa.

Rakastan elokuvia ja katson aina Oscar-gaalan, nauhalta tosin. Ei tämän ikäisenä jaksa enää öisin valvoa. Tietenkin gaala kestää pitkään ja on välillä helvetin tylsä, mutta aika usein siinä on ainakin jonkinlainen ennalta arvaamaton koukku.

1. Parhaan elokuvan palkinnon saanut Spotlight elokuva
Kerrankin parhaan elokuvan pysti meni oikealle elokuvalle! Tärkeä elokuva tärkeästä aiheesta, ja tärkeä viesti katoliselle kirkolle! Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo Boston Globe -lehden journalisteistä, jotka pääsevät selville katolisen kirkon piirissä tapahtuneista lukuisista tapauksista, joissa papit käyttivät lapsia seksuaalisesti hyväksi. Suositteluni, elokuva on ehdottomasti katsomisen arvoinen!

2. Suloisin ja rakastunein katse; Eddie Redmayne ja hänen vaimonsa

3. Prinsessahetki
Jos jollain oli prinsessahetki punaisella matolla, niin se oli Alicia Vikanderilla. Näyttelijä oli valinnut vaaleankeltaisen Louis Vuitton puvun hopeakoristeilla, jotka muistuttivat meitä Bellen keltaisesta puvusta Kaunotar ja hirviö- elokuvassa ( parhaalla mahdollisella tavalla). Upea!  Tykkäsin muuten Alician roolisuorituksesta  Tanskalaisessa Tytössä, vaikka ei tuo rooli nyt mikään tajunnan räjäyttävä ollut.

4. Illan statementpuku
Jennifer Garner oli tyrmäävä vahvassa ja dramaattisessa Versace puvussa. Juuri eronnut nainen huutaa puvullaan: "olen vahva ja upea nainen." Sanotaanko vaikka niin, että  hän teki aikamoisen "stamentin" puvullaan, useammalla kuin yhdellä tavalla.5. Illan Grand Old lady
Charlotte Rampling säväytti tällä yksinkertaisella Armanin mekkollaan kuin sanoen: " Olen chic juuri nyt - saati sitten kun olen 70." Kyllä kypsä nainen on kaunis.


6. En tiedä teistä, mutta kun katsoin Oscareita ja huomasin Sylvester Stallonen vaimon Jennifer Flavinin toistuvasti roikottamassa vääntynyttä oikeata jalkaansa mekkonsa uumenista, hämmennyin mutta sitten aloin kikattaa ihan täysillä. Niin hullunkuriselta se näytti! Hulluinta asiassa oli se, että jalan esittely näytti olevan tietoinen moovi! Nainen roikotti jalkaansa ihan  tarkoituksella ja laskelmoidusti, halusi huomiota ja sai sitä + näytti koomisen tyhmältä!

7. Illan kauneimat puvut
Vautsi vau, Cate Blanchett on aina tyylikäs ja niin hän on tänäkin vuonna. Kaunis Armanin juhlapuku vaahtokarkin vihreä- väri ja kukkaruusukkeet - perfect!Brie Larson Gucci- puvussaan.  Parhaan naispääosan esittäjän Oscarin saanut Brie säteili sähkön sinisessä mekosaan. Go Brie go! Ja jos et ole vielä nähnyt Room - elokuvaa, mene ihmeessä katsomaan.   ELokuva on  tarina äärioloissa selviytymisestä, ihmisen mielen vahvuudesta, mielikuvituksen ja rakkauden voimasta.


Mitkä olivat teidän suosikkejanne punaisella matolla nähdyistä iltapuvuista?

Ihanaa maaliskuuta, kevät ON tullut!

4 kommenttia :

 1. Spotlight oli erittäin hyvin tehty elokuva tärkeästä aiheesta. Pisteet sille. t. Elsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niin samaa mieltä, ja erittäin hyvin tehty! Ihanaa kevätviikonloppua!

   Poista
 2. Cate B. ja Brie L. olivat kauneimmat ja tyylikkäimmät, heissä oli glamouria.
  Vetoavin ja lumoavin oli mielestäni kuitenkin Rooney Mara valkoisissaan. Hänessä on ujoa charmia, seksikkyyttä, joka on hyvin verhoiltua.

  Nuo säärten ja reisien vilauttelijat ovat luku sinänsä, yök mautonta.

  terkuin Soolis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Great minds think alike!! Ja molemmat ovat vielä super hyviä näyttelijöitä!

   Rooney Mara oli myös upea. Ihan omaa luokkaansa.

   Ihanaa viikonloppua sinulle ihana Soolis!!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top