Trenssit tulevat

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Kevät on tullut tänä vuonna yhtäkkiä aivan kuin ovi olisi avautunut. Viime viikkojen uskomaton valo, lintujen europoppimainen ääntely, muuttolintujen paluu, rännistä tippuva vesi. Kevät on täällä!! Oikeasti!

Yhtä varmasti kun kevään tullen vaatekaappiini palaa parkatakki ja tennarit- niin sinne palaa myös trenssi. Trenssitakki on vaatekaappini kulmakiviä. Hyvin istuva trenssitakki oikaisee olkapäät ja suoristaa selän, antaa ryhtiä ja ripauksen asennetta. Täydellisessä takissa sitä on hyväntuulinen, vahva ja valmis mihin vaan, ehkä jopa flirttailemaan jos flirttailukelpoiseen mieheen törmää. Kun painelee hyvällä asenteella ulos ulko-ovesta, päivästä on tulee varmasti loistava. 

Muutama vinkki trenssin ostoon:

Klassinen trenssi Espritiltä www.esprit.fi
 • mieti takin pituus pituutesi mukaan. Polvipituiset trenssit näyttävät hyviltä jos olet lyhytpituinen. Hiukan lyhyempi trenssitakki taas sopii paremmin, jos olet pitkä niin kuin minä. 
 • valitse itsellesi juuri oikea väri. Vältä keltaiseen taittavaa sävyä, joka näyttää hyvältä harvan päällä. Harmaaseen taittava beige on ehkä klassisin kaikista (kt. espritin takki ohessa).
 • valitse mielellään vuorellinen takki, joka näyttää huomattavasti skarpimmalta ja istuvammalta kuin usein "löppänät" vuorettomat trenssitakit.
 • stretchiä sisältävät trenssitakit pitävät hyvin muotonsa, kt esim Espritin takki täällä
Kuvan takki täältä
Iloa perjantaihin!

4 kommenttia :

 1. niin näen taas itseni fillaroimassa trenssi lepattaen...

  Suurkiitos kumminkin muotikoordinaattorille - hommasin itselleni raitapaidan talvikaudeksi ja olen käyttänyt sen suurinpiirtein puhki. Kyllä on ollut mieltäpiristävä asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D LOL niin mäkin sut. Näky on maagisen ihmeellinen.

   Raitapaidat ovat elämän suola. Piste.

   Puss.

   Poista
 2. Mulla on Espritin trenssi, mutta se ei kyllä ole mitenkään skarppi. Miten olen sellaiseen haksanutkaan..? Eli uutta pitäisi lähteä sovittamaan.

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, olisiko se Esprit vuoreton?? Silloin ne usein ovat löppänöitä!!

   Mä hipelsin tota strech-Espritiä kaupassa ja se oli jämäkkä. Vanha Zara roikkuu vielä kaapissa ja miettii, ollako vai eikö olla :D?

   Ihanuutta sinnekin, valoisa!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top