Weekly Report

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Jee, mikä ulkoiluviikko takana näin koiranomistajana, jonka lapset ovat isällään ! En edes muista, koska olisin ulkoillut 3 kertaa päivässä joka päivä koko viikon. Miten taivaallisen ihanalta se tuntuikaan (OK- no ehkä ei ihan joka päivä), poskia punotti ja välillä aurinko paistoi suoraan nekkuun.

VIIKON TUHOTUT: Yksi kännylaturi, 2 wc-paperirullaa silputtuna, 1 nippuside (syöty), 1 kameran piuha

VIIKON KIRJA: En ole lukenut alkuvuodesta mitään superhyvää mutta nyt yllätyin iloisesti. Karen Joy Fowlerin kirja Olimme ihan suunniltamme on upea kirja lapsuudesta, perheestä, pahoinvoinnista, salailusta ja vaikenemisesta.  Mikäli pidät hyvien tarinoiden, nokkelan tekstin, huumorin ja yllätyskäänteiden yhteensulaumista, tämä voisi hyvin olla myös sinun kirjasi -  minä itse suorastaan rakastuin tähän.

Alla yksi lempikohdistani:

"Toisinaan menneisyys ja muistikuvat ovat niin sumuisia, että todellisilla tapahtumilla tuntuu olevan vähemmän merkitystä kuin sillä, mitä olisi voinut tapahtua. Sumu hälvenee, ja siinä me yhtäkkiä olemme, minun kiltit vanhempani ja heidän kiltit lapsensa, heidän kiitolliset lapsensa, jotka soittavat ihan vain jutellakseen, antavat suukon toivottaakseen hyvää yötä ja odottavat pääsevänsä kotiin juhlapyhiksi. Näen että omani kaltaisessa perheessä rakkautta ei tarvitse ansaita eikä sitä voi menettää. Näen meidät siten vain hetken ajan, näen meidät kaikki. Entisellämme ja kunnossa. Jälleen yhdessä. Jälleen briljantteina."

- Karen Joy Fowler: Olimme ihan suunniltamme


Elsan sormus
Suussasulavat herkut
Päivän sankari ja prinsessa


VIIKON NÄYTELMÄ: Kävimme exän nyksän kanssa katsomassa Kansallisteatterin Omapohjassa "Pahan äitipuolen" ja tykkäsimme molemmat.  Näytelmä oli yllättävä ja (hetkittäin tragikoomisen) hauska analyysi uusperheestä äidin näkökulmasta. Sari Puumalainen näytteli  roolinsa loistavasti. Mikä puhetekniikka, nopeus, sataprosenttinen läsnäolo, tarkkuus ja lämpö! Puumalainen OLI  esityksen sydän. 

KEVÄÄN LUONTOÄÄNI: Vaivihkaa suhautettu skumppa teatterin väliajalla nyksän kanssa  :D

VIIKON JUHLAT: Isän vaimon K:n 70 synttärit, jotka olivat - perinteitä kunnioittaen ja tyyliimme sopien - herkulliset, dramaattiset ja Äänekkäät isolla Ä:llä. Lasten draamaa, paiskottuja ovia ja isäni omaa (omasta mielestä loistavaa) huumoria ;) Ja upea ja hehkeä päivänsankari.

VIIKON PIENI ILO: Lidlin ruusukimppu


VIIKON  SARJA: House of Cards, josta olen katsonut jo puolet. (Tulee siis Netflixiltä.)  

ILoa uuteen viikkoon!

9 kommenttia :

 1. Selvästi hyvä viikko. Ei muuta kuin samanlaista putkeen :)
  Minä korkkasin viikonlopun kunniaksi House of Cardsin uusimman tuotantokauden.

  VastaaPoista
 2. Näin juuri, samaa putkeen ja tsemppiä ja iloa sinne.

  Toi uusin House of Cardsin tuotantokausi ON HUIPPU. Loving it.

  VastaaPoista
 3. Vau, eksän nyksän kanssa teatterissa - te olette edistyksellisiä :) Ja mahtavaa, että olette sellaisissa väleissä, että voi tehdä jotain yhdessä.
  Ruusuja pitäiskin ostaa, että olisi jotain kivaa plussaa tähän viikon alkuun.

  VastaaPoista
 4. Aika kiva viikko sinulla. Ja tuo luontoääni vetää kyllä vertoja keväiselle linnunlaululle :). Kiitos kirjavinkistä. Taidan lisätä sen listaan, jota pidän keittiön kaapinoven sisäpuolella.

  VastaaPoista
 5. Ihanat juhlat. Ääntä kuuluu, kun ihmiset treffaavat!

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa hyvältä. Paljon erilaisia HETKIÄ, joita elää (ja muistella). Exän nyksä...vow!! Loistavaa, että pystytte!
  Mutta hei...ne treffit??????

  VastaaPoista
 7. Kiva viikko - varmasti hauskat juhlat, luontoääni ihan parasta. Kirjavinkki menee listalle, kiitti siis siitä. Mutta ei kai pieni russelipusseli ole mitään tuhoja tehnyt? Kyllä se on ollut se JOKU...

  Ihanaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 8. Johan on ollut aktiivinen viikko!
  Mä voisin kertoa vaan tarinoita sohvalta :D

  VastaaPoista
 9. Kiitos kirjavinkistä! Ja ei voi kun ihailla tuota teatterikäyntiä exän nyksän kanssa! Lisää mukavia viikkoja!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top