Tänään nauratti....

perjantai 1. huhtikuuta 2016

fb kamun päivitys:

"Jos aikuinen ihminen haluaa tietää mikä olisi sen piparinimi, tai mikä seitsemästä kääpiöistä se olisi, niin eihän siinä mitään pahaa sinällään ole. Mutta asia kannattaa selvittää jollain muulla keinoin kuin sosiaalisen median testeillä, niiden puhdas funktio kun on ottaa oikeudet omiin, ja monesti myös ystäväpiirin tietoihin, kuviin jne. Saman piparinimen voi selvittää esim. nostamalla asia esiin työpaikan palaverissa: 'Hei, mikä mun piparinimi vois teistä olla?' Tiedon voi sitten jakaa jollekin tuntemattomalle esim. hississä. Se varmasti ilahtuu vilpittömästi kun kanssaihminen kertoo spontaanisti olevansa Kardemumma-Keijo tai Pipari-Pirkko."

LOL.

9 kommenttia :

 1. Juu, samaa mieltä :D
  Esim. nyt liikkeellä oleva HeroQuizz-testi - testaa miten hyvin tunnet XXX:n - on ihan puhdasta tietojenkalastelua ja siihen vastaamalla ja sovelluksen ehdot hyväksymällä hyväksyy myös about kaikkien tietojensa ja esim. valokuviensa oikeuksien luovuttamisen kolmansille osapuolille. Siten ko. sovelluksen omistaja voi vaikkapa myydä vastanneiden henkilöiden facebook-kuvat esim. treffisivustoille. Aika pelottavaa minusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toi Hero XX testi on ihan pöljä idea, itse jätän sen suosiolla väliin. Ja nuo piparitestit myös :D

   Onneksi voi päättää miten paljon tietojaan laittaa nettiin...

   Poista
 2. Toi on niin totta! Ja kuinka ärsyttävää, kun facessa ei enää oo juuri muita kuin nouta testituloksia. Siksipä kai nykyään luen "seinää" niin harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän vähentää "seinää", joka on valitettavasti yllättävän koukuttava. Joku raja sentään mulla on; noi täyttä hömppää sisältävät piparitestit jätän suosiolla väliin!

   Poista
 3. Jätän juurikin tuosta syystä monet testit tekemättä. Mutta pakko tunnustaa, että olen hiukan hurahtanut erilaisiin listoihin. Maailman parhaiden nähtävyyksien ohitse on kiilannut maailman parhaimmat leivonnaiset :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan facessa paljon hyviäkin vinkkejä, kolikolla on aina kaksi puolta.

   Leivonnaisvinkit jakoon :D

   Poista
 4. Yritän vältellä testejä Factassa, vaikka ne kovasti kiehtoisivatkin! Kertokaa te sitten mikä mun piparinimi on. Jäi vaivaamaan! Ja jos ei kukaan kerro, niin kai se on pakko käydä luovuttaa oikeudet mun kuviin ja juttuihin ties kenelle! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En missään nimessä halua, että luovutat oikeuksia kenellekään muulle kuin minulle, joten odota vielä tovi. Palaan sinulle pian piparinimesi kera.

   Maltti on valttia ja kärsivällisyyshän on hyveistä suurin :)

   Poista
 5. Yritän vältellä testejä Factassa, vaikka ne kovasti kiehtoisivatkin! Kertokaa te sitten mikä mun piparinimi on. Jäi vaivaamaan! Ja jos ei kukaan kerro, niin kai se on pakko käydä luovuttaa oikeudet mun kuviin ja juttuihin ties kenelle! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top