Välillä elämä vain on yhtä teemalaulua taustalla

torstai 14. huhtikuuta 2016

Viime päivät ovat olleet epätodellisen tuntuisia. Mikä vapaus ja villeys! Voin tehdä jo heti aamulla pitkiä koiralenkkejä, juoda pitkään aamukahveja, olla enemmän läsnä lapsille, ahmia kirjoja, nähdä ystäviä....jne...

Askeleissani ja katseessani on uutta eloisuutta ja puhtia. Tällä hetkellä tuntuu vahvasti siltä, että maailma näyttäytyy minulle aamusta iltaan iloisten aurinkolasien läpi. Sisäisesti hyräilen, ja kun näen itseni peilin edessä, vastaan katsoo hymyilevä tyttö.

OLen kävellyt monena päivänä pitkin metsiä ja rantoja elämäni teemalaulun tahtiin ja tuntuu, että omistan koko maailman. En tiedä mitä elämä tuo tullessaan, mutta juuri nyt se ei haittaa tippaakaan vaikka murehtijaluonne välillä olenkin. Jostain syystä olen varma, että tulevaisuus on hyvä. Välillä vain tuntuu, että asiat rullaavat. Niitä hetkiä on joskus. Onneksi!

Puss ja valoa, ihanat!Jotakin muuta kuin leskenlehtiä on puhkeamassa kukkaan


3 kommenttia :

  1. Ihanaa muru! ♥ Nauti! Olen iloinen sun puolesta, että juuri nyt aurinko paistaa ja elämä hymyilee :)

    VastaaPoista
  2. Rohkea veto tuo työpaikalta lähteminen. Onnittelut päätöksestä ja aurinkoa tuleviin päiviin. Tuo teidän koiruli näyttää niin söpöltä ja terhakalta. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  3. Nauti vapaudestasi! Nämä säät kyllä tekevät kaikesta vähän parempaa :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top