Weekly Report

maanantai 4. huhtikuuta 2016

Viikko oli hyvin vaihteleva.

Jotkut kuuluisat valopäät kirjoittavat omaelämänkerroissaan, etteivät vaihtaisi päivääkään elämästään. Itse olisin valmis vaihtamaan moniakin, perjantai mukaan lukien.Koko perjantai meni alusta asti niin vituroilleen kuin vain saattaa ja edustaa hienoa jatkumoa sarjaan toinen toistaan ärsyttävämpiä epäonnistumisia, pettymyksiä ja unohduksista aiheutuneita mokia.

Mistähän sekin johtuu, että onnenkantamoisia tulee aina pari kolme yhteen syssyyn ja sitten myös nämä paskaputket tuppaavat venymään sietokyvyn äänirajoille asti? Ei kahta ilman kolmannetta, sanotaan, ilmeisesti ei ilman neljättä tai viidettäkään.  Nyt (siis sunnuntaina tätä tekstiä kirjoittaessani) olen kuolemanväsynyt, itkeä tursutan syystä ja ilmankin syytä ja lisäksi ehkä olen luiskahtamassa toimintakyvyttömään masennukseen (ylidramaattinen kun olen).

Muutamana esimerkkinä ajoin perjantaina erään auton etumuksen "paskaksi". Sain allergisen reaktion ja kasvoni ovat "täysin palaneet" tai tulipunaiset". Päin helvettiä on muutama muukin ylläripylläri, joka selvisi loppuviikosta. Asiat voivat olla ehkä hyviäkin, mutta ne ovat niin pelottavia, että jalkani tutisevat kirjaimellisesti. Koiruus jyrsii kaikkea mitä käsiinsä saa. 

Tänään en saa kirjoitettua mitään muuta posiitivista kuin eilen hokemani mantra: " asiat menee oikein" tai "elämä kantaa".

Puss, teille. Toivottavasti siellä menee paremmin?

14 kommenttia :

 1. Voi kurjuus :(
  Toivon sinulle tosi-tosi-tosi paljon parempaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi ei... monta kurjaa juttua. Toivotaan tälle viikolle auringonpaistetta ja parempia viboja ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru....fibat alkaa pikku hiljaa löytyä ;) Rutistus

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kultainen....nyt alkaa sarastaa. Valoa sinnekin.

   Poista
 4. Iso halaus ja parempaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos..."..hytkyn ja hermoilen, heilutan venettä ja pelkään hukkuvani, vaikka meri on todellisuudessa täysin tyyni."

   Poista
 5. Hetki pois blogimaailmasta ja teidän perheeseen on tullut koira! Ihana pentu, vaikka varmasti kurjassa vaiheessa nyt tällä hetkellä. Välillä se elämä vain menee pelkillä miinuksilla, mutta kyllä ne ilot sieltä taas tulevat, kun muutama päivä kuluu. Voimia ja haleja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lyhyessä ajassa voi tapahtua niin paljon! Koira on ihanaihanaihana, en luopuisi siitä mistään hinnasta.

   Kiitos, kaikkea ihanaa sinnekin!

   Poista
 6. Siis joo, jos ihminen ei muka vaihtaisi elämästään hetkeäkään pois, se valehtelee. Musta on voimaannuttavaa lukea, että muutkin olisivat valmiita antamaan pois perjantain tai pari. Ja koska ne perjantait on kuitenkin lusittu, voidaan vain odottaa, että maailmankaikkeus korvaa ne tulevaisuudessa. Ihan varmasti korvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No välillähän kaikki on ihan paskaa....ja sitten onneksi ja toivottavasti aina tulee hyvääkin- näin mäkin uskon. Maailmankaikkeuden korvauksia odotellessa, ja kilo ihanuutta sinne.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top