Weekly Report

maanantai 18. huhtikuuta 2016

Viime viikolla

- sulattelin juuri tehtyä hyppyä ts. "work in progress" meneillään :D
- koin epätodellisen tuntuista vapautta ja silti kalenterin aikataulut siivittivät "arkea"  
- iloitsin ystävän puolesta, joka 1 v työttömyyden jälkeen löysi työpaikan- jee
- pidin tukkaa joka päivä sutturalla (~helppoa kuin heinän teko)
- koin tukkakriisiä, ja päätin leikata polkkatukan (ehkä)
- vakuutuin siitä, että Bachelor Juhalle on kirjoitettu vuorosanat, KUKA mies (muka) puhuu noin??
- yllätyin iloisesti Chicosin kanasalaatista, eikä ystävän vuohenjuustosalaatti pettänyt sekään!
- hitaat pitkään nukutut aamut jäivät haaveeksi, heräsin edelleen joka aamu klo 6 kun koiruus alkaa tökkiä mua tassullaan :D
- katsoin Arman Alizadin "Täällä Pohjantähden alla" aiheena asunnottomuus (ystävän vinkkauksesta) ja itkin. Vaadin, että KAIKKI te katsotte jakson heti tänään. Piste.
- löysin maailman ihanimman paidan, mutta se oli loppuunmyyty- silkkaa petosta!

VIIKON KIRJA: Carl-Johan Vallgrenin Siat on niin kuin edeltäjänsäkin Varjopoika, armottoman koukuttava. Halusin aina lukea vielä seuraavankin sivun, jotta saisin selville, mihin tarina seuraavaksi kulkee.  Suositteluni!

VIIKON NAURUT: "Mä oon Karalahden Nanna ja naimisissa Jere Karalahden kanssa" (Fitnesspäiväkirjat)

VIIKON AJATUS: Parempi olla pieni ja valaista kuin iso ja varjostaa.
-Anita Tiikasalo

Puhtia viikkoon!

4 kommenttia :

 1. Hahhaa, mua jokseenkin huvittaa (ja myös surettaa), kun joku nainen määrittelee itsensä miehensä kautta. Kuinka moni mies esittelisi itsensä tuollaisessa yhteydessä jonkun siippana??? Eikö nainen vieläkään voi olla esillä omine avuineen ja ansioineen - pitääkö aina tuoda esille se mies (vaikka se sitten maksaisikin sen naisen elämäntavan)?? Plääh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on myös surkeaa, että joku määrittelee itsensä puolisonsa kautta tai ylipäätänsä jonkun toisen aikuisen ihmisen kautta.

   Karalahtien tapauksessa minua ihmetyttää se, että kuinka pokka riittää tunkea kaikin keinoin julkisuuteen, kun lehtitietojen perusteella Jerellä on taaksejätetty elämä edelleen sotkussa. Elatusmaksut tulee maksetuksi vain ulosoton kautta ja taakse jätettyjä lapsia on kahdelle eri naiselle. Minkälaisen miehen mielestä on ihan ok, että teini-ikäinen tytär voi lehdistä seurata isän uutta ihanaa elämää jättihäineen ja vauvoineen, kun velvollisuudet tytärtä kohtaan ovat hoitamatta? En voi muuta kuin hämmästellä, että joku haluaa itsensä sitoa tuollaiseen mieheen ja on siitä erityisen ylpeä.

   Poista
  2. Ai siellä on tuollaisiakin kuvioita taustalla - no huh! Joo, en minäkään ymmärrä. En osaisi kunnioittaa sellaista miestä. Mutta ilmeisesti kaikki eivät ajattele niin pitkälle. Ilmeisesti ajattelutapa on se, että kunhan tulee rahaa ja julkisuutta, ja niiden myötä voi leikkiä bling-bling -elämää, niin hälläväliä kaikella muulla. Lycka till siinä vaiheessa, kun todellisuus tulee vastaan. Vaikkapa siinä muodossa, että omalla ulkoisella olemuksella ei enää voi myydä ja mieskin on hävinnyt kuvioista. Onko koulutusta ja työkokemusta siinä määrin, että pystyy seisomaan omilla jaloillaan?

   Poista
 2. MÄ en myöskään ymmärrä, miksei omista lapsista pidetä huolta, että elarit kiertää ulosoton kautta...unbelievable!!!

  Ihan supernoloa pistää jakoon esim lomakuvia Dubain reissulta tai pitää pröystäileviä häitä kun samaan aikaan vouti odottelee saataviaan. Ja julkisuudessa munaton mies selittää, miten 'tytär on etusijalla hänen elämässään'.

  Mäkin olen aika varma, että todellisuus tulee vastaan, ennemmin tai myöhemmin...

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top