Joissakin illoissa vain on taikaa

sunnuntai 22. toukokuuta 2016
Tommi!!!!!!!!!
Joissakin päivissä tai illoissa vain on taikaa, perjantai-illassa sitä tosiaan oli.

Ruoka Töölön Kuukuussa ei pettänyt. Otimme kaikki kolmen ruokalajin menut, joko Helsinki - tai kasvismenut ja olimme tyytyväisiä. Erityisesti syömäni nieriä korvasienikastikkeella ja jälkkäri raparperihyve oli superhyperherkullista. Bongasimme myös julkimoita, kuolasimme siinä ruokalajien välillä Tommi Korpelaa.....;) Siinäpä vasta karismaattinen mies, hottis kyllä juu!

Suoraan Kuukuusta suuntasimme Tavastialle, jonne saavuimmekin parahultaisesti juurikin kun keikka alkoi klo 2115. Niin, Maija Vilkkumaan oli IHANA, energinen, tyrmäävä, super ja hyvin raskaana. Keikka meni täysillä joratessa kuin siivillä, me kaikki pompimme kuin viimeistä päivää ja lauloimme niin, että eräs sai äänen käheäksi, kröhöm.


Maijan bändi soitti erittäin tehokkaan keikan ja klo 23 jälkeen suuntasimme Tornin alabaariin drinkeille. Keskustelun aallon nousivat korkealle ja syvälle, drinkit upposivat, niin kuin tuon porukan kanssa aina.  Koska hauskaa iltaa ei tietenkään voi jättää kesken suuntasin Tornin jälkeen Mummotunneliin, johon pääsin näpsästi jonon ohi ystävän siivellä. Mummotunneli oli muuten rempattu ja varsin erinäköinen viime vuoteen verrattuna. Kesäistä ja kuplivaa oli sisälläkin, varsinkin kun itsellä oli niin kupliva hauska fiilis ja mukana kissanaisen varusteita (don't ask).....Kaikki (valitettavasti) kumottiin mitä eteen tuli ja tulihan sitä siihen malliin, että olo oli seuraavana päivänä sen mukainen. Mummotunneli oli muuten jotenkni yllättävän raikas ja tällä kertaa jopa siedettävän väljä. Niin ja löysin hauskan harteikkaan poliisin, jonka kanssa vaihdoin suukkoja. Superb!

Kotiin saavuin klo 230, koiruus oli iloinen mutta myöhemmin ymmärsin, että hän oli ollut poissaollessani vähemmän iloinen, lähinnä turhautunut ja vihainen. Hmm....ilmeisesti koirien emäntien pitää tulla kotiin ajoissa, muuten kosto on suuri. :) 

Illan juoma: Skumppa
Illan biisi: Maija Vilkkumaa Lottovoitto
Illan hauskin rekvisiitta: Kissavarusteet
Illan humalatila: Prikulleen juuri sopiva, ei ylilyöntejä
Illan kotiin tuloaika: klo 2:30 (kohtuullista!)
Illan ilo: vihreys,vehreys, Helsingin kesä

2 kommenttia :

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top