Weekly report

maanantai 2. toukokuuta 2016

Viikko oli aikas mukava ja super sosiaalinen. Mulla oli lounas- tai kahvitteluhetkiä peräti neljä tällä viikolla! Oli nastaa nähdä kamuja ja vaihtaa kuulumisia- ystävien seura piristää/rikastaa aina elämää. Erästäkin ihanaa naista en ollut nähnyt peräti kahteen vuoteen - sen voin sanoa, että juttua todella riitti ja Pizza Classicin pizzat kaikessa herkullisuudessaan jäivät kakkoseksi. Toisen ihanan kanssa testattiin Stoan Cafe Cultural Kitchen- voi luoja se lounas oli taivaallinen, smak, melkein kuola alkaa valua kun niitä herkkuja mietin!! Erityisen herkkuja olivat raikkaat salaatit, leivän päälle oli tarjolla useampaa levitettä, (jogurttipohjaista lukuunottamatta kaikki vegaanille sopivia). Oli oliivitahnaa, tahinia ja hummusta, linssipohjaista levitettä. Tuote leipä OLI NIIN hyvää. Suositteluni! Ja hinta oli 11 eur.

Entäpä perjantaiaamuna? Silloin runsaaseen aamupalapöytääni pelmahti ihana Pinkki. :)

Aloittelin supersiivousta ja sain kuin sainkin raivattua kotia aikas paljon. Sehän oli ihan passelia hommaa kun ilma oli sateinen. Hyvää musaa taustalle ja sitten putsaamaan paikkoja- melkein kivaa! Laitoin myyntiin nojatuolit Tori.fi:hin ja sain ne myytyä päivässä - aikas nopeata toimintaa.

Viikkoon kuului hemmotteluakin kampaajan ja niskahartiahieronnan muodossa. Oi parhautta ja iloa!! Itseensä panostaminen on kuin pistäisi rahaa pankkiin vai miten se nyt menikään...?

Iloista viikkoa kaikille- nautitaan näistä upeista keleistä! Ihan luksusta! Eilen olin ekaa kertaa BIKINEISSÄ pihalla! Kelatkaas sitä?
Päivän ajatus:
Leena päätyi salaattiin, jossa oli avocadoa ja katkarapuja, päällä lainehtiva kastikemeri.
– Et kai sinä kuvittele, että tuo on jotenkin terveellistä?
– Kaikkein terveellisintä on syödä kohtuudella, mitä milloinkin tekee mieli ja olla hyvällä tuulella, Leena sanoi. – Sinä et taida harrastaa kumpaakaan.
– Elämä on mennyt vähän sellaiseksi, Vappu sanoi.
– Sinä itse olet mennyt sellaiseksi. Ei elämä tee sinua, sinä itse teet elämän.

Sitaatti Regina Raskin kirjasta Paikka auringossa.

3 kommenttia :

 1. Selvästikin hieno viikko ja se että voi aloittaa bikinikauden vappuna on harvinaista herkkua. Vielä viikolla työporukan kanssa olimme jäätyä kesätakeissamme, yksi pysyi lämpöisenä. Hänellä oli päällä Joutsenen untuvatakki :)
  Kivaa Viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Monta loistojuttua, ja noi bikinit oli huippu! :)
  Nautitaan auringosta ♥

  VastaaPoista
 3. Vai että jo bikineissä, josko viimeistään juhannuksena täällä, ehkä... Paljon kivoja juttuja on mahtunut viikkoosi, ja tuo kuvan pizza maistuisi juuri nyt oikein hyvältä :)

  Aurinkoista viikkoa <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top