HANKI INTOHIMO!

torstai 2. kesäkuuta 2016

Ystävä vinkkasi hyvästä artikkelista HS:ssa. Rakkausvalmentaja Mia Halonen kannustaa sinkkuja unohtamaan kohtalonuskon ja olemaan aktiivisia. ”Ei kukaan työtönkään ajattele, että kyllä minä vielä kohtaan sen oikean työn.”
Tää kohta kolahti:
Yksi neuvo Halosella on miehille ja naisille, joista tuntuu, ettei kukaan kiinnostu heistä: hanki intohimo. Oli se sitten urheiluharrastus, musiikki tai retkeily, se tuo hehkua koko elämään.
”Kun elää kiinnostavaa elämää, on kiinnostava ihminen. Ja siihen voi itse vaikuttaa.”

 Öö intohimoni ovat kirjat, naistenlehdet, koirakävelyt, hassuttelu......ööh...:)

9 kommenttia :

 1. Sua varten on siis jossain lukemista harrastava, erittäin huumorintajuinen hassuttelija koiranomistaja!

  Tuo intohimona naistenlehdet kuulostaa vähän haastavammalta. Tähän maahan ei kovin montaa muotialan ihmistiä tai miesmeikkitaitelijaa kuulu, ja niistä lopuista epäilisin, että he eivät ehkä ole heteroita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo naistenlehtien uumenista ei ehkä kannata etsiä sielunkummpania :)

   Mutta ehkä suuntaan tänään uudella puhdilla koirapuistoon :)

   Mitä kauneinta kesäviikonloppua!

   Poista
 2. Hassuttelu on loistava intohimon kohde! Kirjatkin. Ja koirat on ihania. Joten elä sinä yhtään vähättele, ööh :).

  Mun intohimot syttyy ja sammuu, vähän niin kuin miessuhteet viime vuosina :/. Valokuvaus oli pitkään mulle sitä, mutta se on tainnut vähetä huomattavasti, filmiä sen pitäis olla, että sais hommasta kunnon fiilarit. Vloggaus vois sellaiseksi kääntyä, mutta aika ei anna tilaa.
  Lenkkeily oli jokunen vuosi sitten sitä, mutta sitten loppui kropasta voimat, kun en syönyt tarpeeksi ja liikuin liikaa. Siis väsyin ja sieltä en vieläkään ole noussut.

  Emmä tiiä, oonpa sitten ilman intohimoja :/ :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, olet ihana...ööh!

   Valokuvaus on ihana harrastus ja sen parista voisin kuvitella löytyvän timantteja. Pitäisikö sun suunnata jollekin kurssile? Lenkkipoluillahan juoksentelee paljon miehiä myös.

   Ei ehkä kuitenkaan olla ilman intohimoja. Kyllä ne tekee elämästä piirun verran hauskemman!

   Poista
 3. Yhdyn Kepposen ajatukseen, että sulle on jossain joku vastaava tyyppi!

  Mun intohimot kuulostaa yhtä kunnianhimoisilta (viininlipitys, lukeminen, räpsiminen, löhöily). Oletan, että tuo kaikki näkyy ulospäin todella sädehtivänä olemuksena - tai sitten ei :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kultainen optimismista.

   No todellakin näkyy ulospäin, sä suorastaan säkenöit (jopa pimeydessä) kuin supernova!! Puss.

   Poista
 4. Täytyy kyllä sanoa, että sä olet tosi kiinnostava ihminen. Sä oot hauska, älykäs, kaunis tietysti, tyylilyyli (näin maalta katsottuna aivan häikäisevän tyylikäs, tyttären mukaan keelileeli). Sä luet, ajattelet, kirjoitat näkyviin sitä mitä ajattelet etkä ole tylsä aikuinen, vaan uskallat olla pöhkö ja hassu. Se on ihana yhdistelmä. Mä tyylittömänä ihmisenä arvostan erityisesti tuota sun kuplivaa trendikästä puoltasi. Ilman mitään tyyppiä tai ketään varten sä olet sinuna merkkitapaus, se ihminen, joka on mahtavaa tuntea ja jonka ystävä etuoikeus olla. Sinä olet se juttu. Kiinnostava on jo sun toinen nimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi rakas Mom zilla, en osaa oikein kirjoittaa muuta kuin KIITOS. Kiitos siitä, että jaksoit kirjoittaa noin monta ihanaa asiaa mulle, vaikka oisit voinut ihan helposti, tuosta vain, klikata seuraavalle sivulle. Olet kaunis ja ihmeellinen, sisältä ja ulkoa.

   Kirjoittamasi asiat olivat ehkä kauneinta mitä mulle on kirjoitettu ja kannan sanojasi aina sydämessäni. Snif.

   Poista
  2. Toi oli niin kauniisti kirjoitettu, että minäkin nyyhkin. Toki allekirjoitan joka sanan.

   Mä ajattelen ton intohimo asian niin, et jos sua elämässä kiinnostaa MIKÄÄN ja nautit elämästä, se loistaa uloskin päin. Vrt. joku joka vaan käy töissä ja möllöttää kotona mistään innostumatta.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top