Vaaterakkaus

tiistai 9. elokuuta 2016

Joka kesä olen tehnyt jonkun huippulöydön alennusmyynneistä. Tänä kesänä se oli & Other Storiesin mekko. Mielestäni vaatteisiin, jotka kaappinsa ostaa pitää rakastua täysillä, ihankivoja vaatteita kertyy kaappiin valitettavasti liian helposti ihan järkyttävät määrät. 

Tämän mekkoon rakastuin täysillä.

Nyt vaan joku ihana ihminen juhlia järkkäämään, jotta pääsen verhoutumaan tähän mekkoon ja tuntemaan itseni miljoonaksi dollariksi.  Anyone?  

Iloa!

Huomaattehan mächäävän kynsilakan kynsissä ? :D


3 kommenttia :

 1. Tosi ihana mekko! Ei kannata odottaa tilaisuutta käyttämiseen vaan käyttää silloin kun siltä tuntuu. Muuten jää kaappiin odottamaan sitä juttua.

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko ja niin sun näköinen! Sä olet kyllä hämmästyttävä, kun sulle tuntuu sopivan melkein mikä vaan. Näyttäisit trendikkäältä ja upealta perunasäkissäkin (saati sitten noissa sun tyyppisissä ihanissa kledjuissa). Taito/karisma, jota ihailen :) ♥

  Ja hmm, olen vähän miettinyt, että pitäisikö syksymmällä pitää tyttöjen kemut... ;) Katsotaan jaksanko tsempata asian tiimoilta.

  VastaaPoista
 3. Ja varpaankynnetkin!
  Hassua, ekan kuvan perusteella en YhtäänLainkaanOllenkaan odottanut mekon olevan pitkä versio! Mutta oikein kaunis sun päällä <3
  Älä hätäile, oon ihan varma, että ihan kohta sulla on joku juttu, johon voit sen pukea.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top