Julkkisten hottikset

torstai 6. lokakuuta 2016

Sain Ihanalta Tuijalta jo tovi sitten haasteen, johon ehdin valitettavasti vasta nyt perehtymään.

Alunperin haaste on lähtenyt Nonnula -blogista, ja tarkoituksena oli listata kuumiksia eli niitä julkisuuden henkilöitä, todellisia tai fiktiivisiä, jotka saavat sydämen väpättämään normaalia enemmän tai muuten vain huokailemaan :)

Ehdottomasti olen sitä mieltä, että elämässä pitää olla väpätystä, huokauksia ja silmänruokaa - sekä miehille että naisille. Joten täältä pesee!

Lähdetään liikkeelle eli ensimmäinen Hottis on ehdottomasti Samuli Edelman, hänessä nyt vain on sitä jotain. Hänessä on samaan aikaan herkkyyttä (jota arvostan) ja miehekkyyttä samassa paketissa. Mies pohjoismaisen naisen makuun, harkitsevan, turvallisen oloinen, komeat kasvot ja kroppa, miehekäs mies kertakaikkiaan. Niin ja se OSAA laulaa ja näytellä!
Hyvänä kakkosena George Clooney - hänessä on mielestäni vasta viime vuosina alkanut tihkua super hottismateriaalia, onhan mies selkeästi seestynyt (ts.mennyt naimisiin fiksun naisen kanssa) ja päässä pyörii selkeästi muutakin kuin fööniharja. George Clooney on aina osallistunut humanitaariseen työhön -plussaa myös siitä.

Kolmosena ihanaihana Tommi Korpela, jota sain viime viikolla katsella Q-teatterin Kevyttä Mielihyvää näytelmässä. Tommi Korpelan kasvot ovat tutut elokuva- ja tv-rooleista,  ja raamikkaan, pitkän ja komean Korpelan nimi on ollut aina kiinnostava. Korpela on vaivattomasti arvoituksellisen oloinen ja tarvittaessa vaarallisen tuntuinen, mikä parasta hän osaa olla myös herkkä, ja hauska. Kaikki tämä on nähty kymmenissä tutuissa rooleissa televisiossa, elokuvissa ja näyttämöllä....Do I need to say more?

Olivatko valintani sinusta hyviä? Eli hitti vai huti :D?


Haastan Iki-ihanat 

3 kommenttia :

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top