Ei niin pimeää

perjantai 25. marraskuuta 2016

Aamulla on pimeää. Päivällä on pimeää. Ja illalla on pimeää. Viimeisen viikon aikana en muista aurinkoa nähneeni.... Auringonpimennys on kuulemma harvinainen ilmiö, mutta aika pimennossa ollaan oltu monen viikon ajan. Kaiken lisäksi vedestäkään ei ole ollut pahemmin pulaa. Sitä on ainakin Helsingissä riittänyt muuallakin kuin uudessa Allas Sea Poolissa.

Kepponen vinkkasi hyviä vinkkejä kaamoksen selätykseen täällä, ja  totesi, että tärkeä kaamosankeustorjuntakeino on kivan tekeminen. Naulan kantaan, olen aivan samaa mieltä! 

Eilen sainkin kokea miltä kivan tekeminen tuntuu aivan tavallisena torstaina ja kyllähän jo se, että oli ihmisten ilmoilla koko päivän piristi aivan kauheasti!    

Näin ex-työkamun lounaan merkeissä ensin itiksessä. Herkuttelimme Itiksen (tai oikeammin Puhoksen) turkkilaisessa ravintossa 30 turkkilaisen miehen kanssa. Oli kuulkaas testosteronia ilmassa. Sen jälkeen höpsöttelyä ja kiertelyä kaupoissa, ja Ivana Helsinki mekkojen kokeilua/haaveilua ihanassa pop up kaupassa, silmät kiiluen ihailin kaikkia hurjan kivoja ja -50% hintalapuin koristettuja mekkoja. Päälle vielä suussasulavat leivokset ja kahvit Cafe Fasterissa. Täydellistä! 

Sen jälkeen pojan kuskausta, koira ulos ja ruuanlaittoa kotona, vaatteiden vaihto ja Jukka Pojan konserttiin Vuotalolle! Reggeamusiikkia, kuulumisten vaihtoa, letkeitä lantioliikkeitä ja skumppalasin kilahduksia. Kotona klo 2115.

Oli kuulkaas hyvä päivä, loistoaseet kaamosta ja tylsyyttä vastaan! 

Ps. TÄNÄÄN GILMORE TYTÖT!6 kommenttia :

 1. Oi, ihana tuo muumitunika! Hyvältä kuulostaa tuo sinun kaamoksen karkoitus. Mun huominen irtiotto arjesta uhkaa peruuntua taudin takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä raivostun täälä vuoksesi, SUN on pakko päästä irtio-ottoon. Pidän peukkuja!

   (Nimimerkki: been there done that 100 times.)

   Poista
 2. On tää pimeys aikamoista ekstremeä! Aina on pimeää ja siinä välissä korkeintaan harmaata/hämärää. Hyh. Otan kohta jatkojohdon ja alan kulkea ympäriinsä kirkasvalolamppu otsalla!

  Tsemppiä ja sisäistä valoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin taivaan lahjana tuli pe ja la aurinko! Ihan parhautta. Mulla on myös ilomieli koska...sä tiedät kyllä ;D

   Puss!

   Poista
 3. Niin ihania molemmat sun päällä. Täältähän löytyy tuo paljettimuumi hieman erilaisilla hihoilla, rakastan kyllä mekkoa palavasti. Nautitaan Gilmoresta. <3 Ihanaa viikonloppua Elisa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin muistan sen sun ihanan Muumimekon ja (juurikin siksi) toi Muumi-mekko niin kutkuttaa...ja silti järki (ja rahapussi) pelaa!

   Ihanaa viikonloppua muru!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top