Rakas Joulupukki

lauantai 26. marraskuuta 2016

Kirjoitan sinulle täältä Itä-Helsingistä, tänne olet ennenkin osannut reelläsi, joten varmasti tänäkin vuonna. Joululahjoja en varmastikaan saa montaakaan, mutta jos nyt jotain pientä kuitenkin?

Olenhan ollut tänä(kin) vuonna kiltti...niin paljon kiltimpi kuin viime vuonna, ja olinhan viime vuonnakin jo tosi kiltti. Jotta työsi olisi helpompaa, olen koonnut kauhean kivan toivelistan, ihan vain sinun iloksesi ;) Ollos hyvä!

Minä Elisa (juhlallisesti) toivon joululahjaksi:

1. Tiger of Swedenin Sellata villahuivin (mielellään harmaa). Koska ulkoilen 2-3 krt päivässä koiruuden kanssa, kaulan tulee olla suojattu! Olen myös miettinyt, että kun ladonseinän näköisenä tuolla ulkona koiran kanssa tallustelen verkkareissa ja crorkseissa/kumppareissa, olisi kiva että edes kaulahuivi olisi tyylikäs :D

2. Tiger of Swedenin Izar neule (mielellään harmaa - vaikka MINÄ EN OLE harmaa ihminen). Neule on keikkunut monessa lehdessä ja se näyttää täydelliseltä. 3. Kotimme kaipaisi uutta mattoa. Tämä Elloksen Tanger-matto näyttää juuri meidän kotiimme sopivalta.

4. Kirjoja kirjoja kirjoja!! Erityisesti rakastan elämänkertoja, viimeisempinä mieleen ovat jääneet Boel Westinin Tove Jansson. Sanat, kuvat, elämä. -teos, Edith Piafin elämänkerta ja yksi koskettavimmista koskaan kirjoitetuista päiväkirjaromaaneista Anne Frankin Nuoren tytön päiväkirja. Tänä jouluna voisin lukea  Sam Yaffan tai  Trump - mies kuin Amerikka - elämänkerrat. 

5. Laadukkaita suklaita (ja paljon). Fazerin Fazerina käy myös. Tai Ferrero Rocher.

6. Hemmottelua/kasvohoidon. Näin talviaikaan, etenkin jos pakkasta on edes se -1 astetta, ihoani kiristää aivan hulluna. Iho on paikoitellen niin kuiva että se tuntuu karhealta hiekkapaperilta :( Ihoni olisikin erittäin iloinen jos saisi jonkun kosteuttavan hemmotteluhoidon. Koska se on sen arvoinen!

7. Viimeisempänä vaan ei vähäisempänä: kiva  työpaikka ja ihana poikaystävä. 

Rakas joulupukki, lupasit tosin minulle livenä kivan ja rehellisen poikaystävän jo 2 vuotta sitten jouluaattona, eikä hänestä ole kuulunut vieläkään. Muistathan varmasti lupauksesi?? Onko poikaystäväni voinut mennä jollekin toiselle??   (Vai olemmeko jossain paikassa menneet ristiin? ) Hiukan alkaa LUOTTO sinuun mennä :/

Ei mulla muuta, tämä riittää täksi jouluksi! Kiitos!

 

4 kommenttia :

 1. Voi ihana sinä ja sinun toiveet. <3 Fazu ja aah Ferrerot, niitä voisi syödä lootikkotolkulla. :) Joskus ostin jostain alesta 1e rasian ja ostin tornin, ei kauaa muhinut meikäläisellä ne konvehdit.

  Toivon todella, että saat kaiken toivomasi, toiveesi ovat elämääkin suurempia, mutta juuri sellaisia, jotka jokainen ansaitsee.

  Hih ihan pakko kommentoida heti kommenttiasi omaan blogiini, ihan tasan tarkkaan ärsyttää sama asia ja se parisuhteen älytön hehkutus, siitä vaan tulee fiilis, että jotain on pielessä.

  Muiskuja viikonloppuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fazu ja Ferrero ovat = taivas. Hiukan olen kade sun tornista ;D

   Noi materiaaliset toiveet saa jäädä kakkoseksi, jos saisin vaikka työpaikan....(poikaystävästä puhumattakaan)

   Mahtavaa, että muillakin on samoja ärsytyksiä. Emmekä me ole yksin, siitä voit olla varma! Mun yksi hyvä kamu joutui blokkaamaan muutamia "kamuja" fb:ssa kun tuli tuota "yli pään menevää Harlekiini romaania" fb statuksiin verhottuna. Lainaten sanojasi: "se parisuhteen älytön hehkutus, siitä vaan tulee fiilis, että jotain on pielessä. "

   Ihanuutta sinne!

   Poista
 2. Apua, mä olen aivan unohtanut kirjoittaa joulupukille. Ihanaa, että muistutit asiasta :)

  Ja hyvä, että kysyt suoraan pukilta ovatko tontut ottaneet pari lämmittävää totia ja pudottaneet viime vuonna poikaystäväpaketin johonkin naapuriin. Toiveet on tehty toteutettavaksi, joten odotetaan innolla aattoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kirjoittaa pukille, se on suorastaan (joka naisen) velvollisuus!

   Mä niin ihmettelen tätä Töölön pukin toimintaa 2 v sitten (niin p-stä), mutta optimistina edelleen uskon (turhaanko?) pukkiin. ;D

   Sinne kaikkea ihanaa ja elämääkin parempia toteutuneita toiveita!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top