Weekly Report

maanantai 7. marraskuuta 2016

Olin koko viikon melkoisen reipas. Kävin kaksi kertaa punttisalilla ja venyttelin (joogasin) kerran. Lisäksi laitoin eteenpäin kolme avointa hakemusta. Hyvä minä! Jonkun hyvän draivin olen vihdoin saanut päälle ja olen siitä todella onnellinen....olin jo melkein ehtinyt huolestua, sen verran kauan muutosvastarinta kesti.

Torstaina heräsimme siihen, että maa oli valkoinen. Kivointa on se, että kyllähän se tuo valoa, ei voi väittää vastaan. Lumesta inspiroituneena päätin, että on ehkä aika heivata terassikukat pihalta ja siivosin muutenkin kalusteita vähän suojaan. Aurinkotuolejakaan ei ehkä enää hetkeen tarvita. :)


Perjantaina sanoin "goodbye" hampaalleni. Kun toiseksi viimeinen takahammas vedetään irti, suuhun jää yllättävän suuri KOLO, johon en ole vieläkään tottunut, syöminenkin on outoa....Kyllä hiukan mieleni pahoitin kuullessani, että implatti maksaisi 3000 eur - eikä mulla sellaisia rahoja todellakaan ole. Eli kolo tuonne suuhun jää.....mennään näillä hampailla eteenpäin, ei auta muu!

Lauantaina säälin itseäni ja tein sitä ihan antaumuksella. Oli tosiaan pieni olo ja toivoin, vain että  joku ottaisi syliin. Yritin kuitenkin hetkittäin näytellä reipasta ja tein pojille lohturuokaa pasta carbonaaraa,  ja ilokseni opin syömään ruokaa "toisella puolella suuta". 

Sunnuntaina p-fiilis alkoi helpottaa ...ryhdistäydyin ja laitoin itselleni raitoja (ja rajoja). Siivoilin, leivoin kaurasämpylöitä, pistin uuniin Lindlin tarjouskorvapuusteja, ja päätin että tästä tulee OK päivä. Lisäksi lakkasin kynnet tulipunaiseksi! Ulkoilua, poikien harrastuskuskausta ja sauna. Pojat kierivät ulkona hangessa, koira ihmetteli moista hulvatonta käytöstä ja palat loksahtelivat paikoilleen.  

VIIKON LEHTI: Vanha Kodinkuvalehti vuodelta joulukuu/2010. Löysin muutaman kivan reseptin jouluksi. Esim punajuurilaatikko kuullostaa taivaalliselta. Sisko, onko masusi valmis mässäilemään??

VIIKON TUNNETILA: Itsesääli 48 h, jonka jälkeen reipastuminen. Olen sitä mieltä, että aika aikaansa kutakin. Sunnuntaina katselin jo Tallinnan reissua marraskuun lopulle....

VIIKON HIMOTUS: Zaran kukkamekko. Ko. mekkoa voisi käyttää sekä arjessa että juhlassa asusteita vaihtamalla.

VIIKON AJATUS:
Minä en määrää tätä päivää. Tänään voi tapahtua mitä tahansa. Tänään voi olla lämmintä tai viileää, pilvistä tai aurinkoista ... voi jopa sataa. Elämään mahtuu kaikkea... tuulta ja myrskyjä, syntymää ja kuolemaa, samoin aurinkoa ja sateenkaaria. Ei ole olemassa hyvää tai pahaa. On elämä. Opetellessamme hyväksymään jokaisen tilanteen, oli se sitten miellyttävä tai epämiellyttävä, tunnemme yhä enemmän elävämme tätä hetkeä. Epämiellyttävät tilanteet eivät enää saa oloamme kurjaksi.
Me todella pärjäämme vaikka mitä tapahtuisi.
-Ruth Fishel


VIIKON KAPPALE: Ihana Saara!

Kivaa talvista viikkoa murut!
  

9 kommenttia :

 1. Mä olen ihan jotenkin ärsyyntynyt tästä yhtäkkisestä talvesta. Hrrrr! Kamalan kylmää ja palelen koko ajan, vaikka sisällä näyttää +23. Ilmeisesti mua ei ole luotu näille leveysasteille. Taidan myös lämmittää saunan illalla, jos edes hetken aikaa olisi lämmin :D

  Tsemppiä uuteen viikkoon! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tästä valosta, mutta tää kylmyys ei ole mukaan juttu! Tekis mieli saunoa joka päivä ja lämpimiä juomiakin tekis mieli lipitellä koko ajan....

   Tsemppiä meille ja ihanaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. Hampaanlähtö ja se virheellinen aika ja siitä lasku ja Tallinnan matkan peruuntuminen, niin siinä on jo paljon yhdelle viikolle. Toivottavasti kolo voi hyvin, sillä ai kauhistus se oma hampaanveto painajainen... Parempaa viikkoa ja hyvä, että hakemuksia on lähtenyt eteenpäin. <3 Virtaa tullut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti viime viikon lopulla universumi ei ollut mun kamu, ehkä tällä viikolla?

   Mun ongelma oli se, etten tiennyt minne suuntautuisin, se otti toukokuu-lokakuun kunnes pienet aivoni tulivat jonkinlaiseen lopputulokseen! Ehkä se oli sen arvoista; se on kuule kiva tunne, kun tietää mitä etsii :) eikä tarvitse pimeässä sokkona törmäillä!!

   Ihanaa uutta viikkoa!

   Poista
 3. Parempaa viikkoa hei nyt <3 Lunta on ainakin luvassa ja sehän tietää valoa pimeään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru! Lumi ja valoa on jees, nautitaan siitä!

   Kivaa viikkoa kultainen!

   Poista
 4. Ikävä tuo hammasjuttu, en yhtään ihmettele, että mieli meni matalaksi. Nousit kuitenkin todella nopeasti ylös :). Viikon ajatuksesi on todella hieno ja minäkin kannustan Saaraa. On upeaa, että hän menee kohti unelmiaan. Jos kokeilee ja yrittää, niin on aina paremmat mahdollisuudet =)

  Iloa tähän viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saara on kyllä huikea, se valo ja säteily, joka hänestä hehkuu.

   Saaran veto sunnuntaina oli häneltä koko kilpailun ehdottomasti paras! Nyt ei ollut manöövereitä ja yliampuvia elkeitä. Hän seisoi ja lauloi...ja upeasti. Hienoa että pääsi jatkoon. Nyt samalla tyylillä eteenpäin.

   Kivaa viikkoa, ihana!

   Poista
 5. Herranen aika on implantilla hintaa! Vetikö ne koko hampaan juurineen pois? Jos olisi jäänyt juuri, niin siihen olisi ymmärtääkseni voinut laittaa tekokruunun päälle ja sen hinta olisi kai ollut vain useampia satasia.

  Mulla meni juurihoitoon hammas vuonna 2001. Silloin hammaslääkäri oli ehdottomasti sitä mieltä, että pakko laittaa uusi kruunu. Väite oli, että hammas kestää ihan maksimissaan 5 vuotta. Nyt on mennyt jo 15 vuotta. Enkä vieläkään ole tuohon hampaaseen harkinnut kruunua.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top