Weekly Report

maanantai 5. joulukuuta 2016

Viikko oli varsin puuhakas, joka päivälle oli yksi ellei neljäkin menoa. Poikien kuskausta, parturointia, kaveritreffejä, ihmeellistä tällaiselle melko kiireettömälle työttömälle.

Oli yhdet Fafas-treffit ystävän kanssa, ja Toffefazione salaattitreffit Aleksilla toisen kanssa. Ihanaa oli fiilistellä ja tunnelmoida joulua keskustassa. Haahuilimme myös Stockalla ja olimme vähän pettyneitä ns. "jouluosastoon", sehän oli tänä vuonna ihan pieni läntti vain. Me kun odotimme aikaisempien vuosien Argoshallin suuruista joulumaata. ... Ihailimme myös aikuisen naisen silmillä Stockan jouluikkunaa, se ei petä koskaan :D, jouluinen tunelma nousi pintaan heti! Nostalgiaa parhaimmillaan!

Oli myös paljon yksinoloa koiruuden kanssa koska pojat olivat perjantaihin saakka isällään. Olen tästä jo aikaisemminkin kirjoittanut, mutta minä tosiaan viihdyn yksinkin. Rakastan vajota omiin ajatuksiini, olla vapaa lähtemään sinne minne nenä osoittaa. Käpertyä sohvalle koiruuden kanssa, keittää hyvät kahvit, lukea kirjoja, katsoa Netflixiä, tai  kirjoittaa listoja turhista tai epäturhista asioista.

VIIKON ASU:


VIIKON LEIPOMUS:
Mulla oli myös joku outo leipomisbuumi, leivon maailman ihanimman porkkanakakun - enkä yhtään häpeä myöntää, että söin siitä yli puolet röyh. Se vain oli niin hyvää! Sunnuntaina pyöräytin pojille mustikkapiirakan ja sekin meni kuin kuumille kiville vanilijakastikkeen kera.

Porkkanakakku

VIIKON ARKIRUOKA: Finduksen falafel-pyörykät (pakaste). Helppoa ja semihyvää!

VIIKON ILO:  Oma mussukka tanssi kuin parkettien partaveitsi itsenäisyyspäivätanssiaisissa. On se maailman ihanin ja komein, mun vauva! Rakastan hänen hymyään, yhä edelleen se on kuin pakkaspäivän kaunein aurinko, ja juttuja jotka pulppuaa, eivätkä koskaan tyrehdy.

VIIKON HERKKU: Piparit ja valkohomejuusto, yksinkertaista herkkua potenssiin 10.

VIIKON KULTTUURITEKO: Kävimme katsomassa ex-anopin kanssa Espoon kaupungin teratterin Meidän luokka. Puolalaisen Tadeusz Slobodzianekin Meidän luokka sai ensi-iltansa Lontoon National Theatressa 2009 ja se on tekijänsä tunnetuin näytelmä.  Ohjaaja Satu Rasila ja vahvat näyttelijät loihtivat inhorealistisen kuvauksen ihmisten luonnosta. Miten pitkälle sodan varjot ja ihmisten tekojen vaikutukset ulottuvatkaan. Rankka aihe ja rankka näytelmä- ja silti se olisi hyvä kaikkien nähdä.

VIIKON SAARA: Mahtavaa tuo Saaran finaaliin pääsy, Hänhän on kuin maailmanluokan tähti jo nyt! GO SAARA GO!!!

Mitä parhainta itsenäisyyspäivää ja jouluviikkoa kaikille!
Ollaan ylpeitä suomalaisuudesta!

3 kommenttia :

  1. Mahtavaa, että olette ex-anopin kanssa hyvissä välilöissä. <3 Ihana ja vauhdikas viikko ja tuo porkkanakakku näyttää huumaavan hyvältä ja erilaiselta ja sen tekee tuo ihana raita siellä keskellä.

    Yhtä mukavaa tätäkin viikkoa <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top