Weekly Report

maanantai 12. joulukuuta 2016

Vähän kökkö ja tahmainen viikko, mutta näitäkin viikkoja kaiketi tarvitaan, jotta valoisia päiviä osaa arvostaa. Oli esikoisen ja kuopuksen vatsatautia ja vähän huoltakin, mutta myös paljon mukavaa. Tapasin paljon rakkaita ystäviä- ja niistä hetkistä, keskusteluista ja kaakatuksista sai rutkasti virtaa.

Viikonloppu oli erityisen valoisa. Perjantaina saunoimme rakkaan ystävän luona tyttöporukalla. Mikä parasta ystävä oli muuttanut juuri rivariin, jossa oli taloyhtiön yhteinen uima-allas.  OLipa mahtavaa ensi syödä masu täyteen juustoja ja herkkuja ja sitten pulahtaa ketteränä kuin valas uikkailemaan viileään veteen, ja sieltä kuumaan saunaan. Elämä on täynnä kontrasteja - ainakin minun elämäni!

VIIKON ASU:
Pää oudossa kenossa. Aina ei voi näyttää fiksulta ja filmaattiselta ;)

 
Coffee house aamiainen 6,90 eur- suositttelut


Jotkut ystävät ostavat seksikkäitä yöasuja ;) toiset käyttävät snoopy flanelipyjamaa

Launtaina-aamun aloitimme ystävän kanssa Coffee  Housessa aamiaisella ja mimosalla. Herkkuaamiainen, ja kun vatsa on täynnä ja energiaa piisaasi, ryntäsimme  kuin amatsonit "taistelutantereelle", kartoitimme strategian ja tilanteen, valitsimme taktiikan ja taistelutekniikan ja hyökkäsimme! Pois alta risut ja männyn kävyt, joululahjoja saatiin ostettua! Hyvä me!

VIIKON SÄÄ: Erityisesti mua ihmetytti viikon kummallinen outo sää. Siis mitä ihmettä? Joka toinen päivä oli 8 astetta pakkasta ja joka toinen lauhaa? Arvaa kuka lähti AINA aamuisin väärin pukeutuneena ulos? Joko värisi kylmästä ja hikoili kuin pieni possu? Joku voisi tietty sanoa, että hanki ulkomittari, mutta "en oo ehtinyt kun on ollut näitä kiireitä ja silleen ;)"!

VIIKON HAPPY PANCAKE raportointi: Kävin "pannarissa" katsomassa viestit (harvoin käyn), viestit mulle oli sitä tasoa, että huh huh ja miekkosten iät joko 20-30 tai 45-50 ja tuossa lähinnä 47-49. MIKSI oman ikäiseni miehet eivät kiinnostu minusta?? Voisiko tästä tehdä ilmoituksen jonnekin ihmisoikeus- tai tasa-arvotoimikuntaan (kai sellaisiakin on)? NAISEN oikeus tavata suunnilleen oman ikäistä miestä!

(Toim huom. Epäsinkuille tiedoksi pannari on deittisaitti, josta ei näköjään kaikki löydä oman ikäistä seuraa.)

VIIKON KIRJA: Henriikka Rönkkönen: Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita
Kirjan teksti oli sellaista ilotulitusta, ettei siinä ehtinyt kiusaantumaan härskistäkään tekstistä, koska tyyli oli niin nasevaa ja (muhun kolahtavalla) huumorilla maustettua. Tykkäsin (ja osaksi myös samaistuin sinkkufiiliksiin), vaikka kirja on todella seksikeskeinen.

VIIKON SARJA:  Pidin lauantai-iltana Sinkkuelämää marathonin, ihan parhautta. Siinäpä (oldies) sarja, joka melko hyvin kestää aikaansa! Tykkään erityisesti sarjan visuaalisuudesta, esim Carrien asuja ei voi ainakaan syyttää mielikuvituksen puutteesta ja back in the old days, sain niistä oikeasti inspistä. 

VIIKON VOITTO: Saaran kakkossija Brittein X-factorissa!  5 syytä miksi, Saaraon loistava esikuva meille kaikille.

Kivaa uutta viikkoa, hehkutaan sisäistä valoa tai jotain sinnepäin :)!
 3 kommenttia :

 1. Kontrastit taitavat juuri tehdä elämästä elämisen arvoista. Tuo teidän uima-allaskeikka oli aivan mahtava. <3 Ihanan iloinen postaus, tulin taas hyvälle mielelle. Mukavempaa uutta viikkoa ja pysyisipä sää joltisenkin tolpillaan. <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan kuuloinen viikonloppu ja eikös se viikonloppu kruunaa viikon, vaikka olisikin arkipäivät menneet vähän tahmeammassa moodissa?

  Taloyhtiön yhteinen uima-allas on upea juttu. Kun olisi vielä pieni kuntosali, niin ei tarvitsisi poistua mihinkään harrastamaan :)

  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Tuon viikonlopun viettämisellä seuraava viikko meneekin vielä tosi mukavasti. Olihan sulla kuitenkin ihan mukavia tapahtumia siellä viikon aikana (paitsi ne vatsataudit), joten tuosta on mukava siirtyä joulun odotukseen.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top