Karmaiseva totuus julki: muotibloggaajan tarkoin harkittu fasaadi paljastui

torstai 19. tammikuuta 2017

Näin hän säilyttää vaatteitaan!!

Jätesäkkikokoelma...huomaa alakuloinen ja järkyttynyt koira

Eteinen täynnä reppuja, koiran leluja ja harrastusälineitä - tuskin edes ovesta sisään pääsi

Kaikki huiskin haiskin...eli myttyjä täälläkin'

Seiska-lehden saamien luotettavien tietojen  (ja herkimpiä järkyttävän kuvamateriaalin) mukaan muotikoordinaattori Elisan kaupunkilukaali on todella hurjassa kunnossa. 

Seiskan reportteri Kalevi Pöntinen kuvailee asuntoa järkyttyneenä:

"Moni paikka oli hujan hajan. Lukuisissa komeroissa oli  jotain epämääräistä rojua hyljättynä, mutta karmaisevin löytö paljastui yläkerrasta, jonka kirjoituspöytä oli täynnä vaatteita. Kyseessä ei siis ollut vaatemytty vaan vaatevuori! Kammottavaa!

Myös  mustia jätesäkkejä löytyi yläkerran saunasta, kuitenkaan  ne eivät ilmeisesti sisältäneet ihmisuhreja.

Kyllä tässä tulee ihan mieleen, ettei muotibloggaaja juurikaan moppia tai siivousrättiä ole lattialle näyttänyt, saati muillekaan pinnoille.  Imurista puhumattakaan. Mitä hän tekee päivät? Eikö hän ole työtön- luulisi aikaa riittävän?"
 
Emme saaneet kiinni Elisaa, jotta hän olisi voinut kommentoida löydöstämme. Ilmeisesti hän on karannut ulkomaille ns "sotkukohua". 

Ps. Kiitos inspiksestä & sotkubloggaajahaasteesta, Pinkki.

19 kommenttia :

 1. Haloo, helou jne. Sä olet MUOTIBLOGGAAJA, etkä mikään siivooja. Kuka nyt ehtii paikat pitää kunnossa, kun pitää selostaa uusimpien raitapaitojen erikoisuuksia (Poikkiraitoja. Sinisiä raitoja valkoisella pohjalla) ihaileville lukijoille.

  Epäilen kyllä, että jätesäkeissä ei ole vaatteita vaan ne mun kadonneet ääriviivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, en niin kyllä olen siivoja, ja intohimoni ovat niin siivouksen ulkopuolella.

   Ja tod mulla ei riitä aika moniin pikku yksityiskohtiin kuten UFF:ffaa pussien lajitteluun tai vaatteiden viikkailuun. Poikkiraidat, niiden erilaiset variaatiot, tyylien haistelu ja tuoksuttelu vievät kaiken aikani. :)

   Poista
 2. Naurukohtaus!!

  Lisää blogimysteerejä... Mitä on jätesäkeissä, miksi ne on kuvattu, missä on moppi, miksi koira on järkyttynyt, onko SE kätkenyt mopin jätesäkkiin? Ja tuleeko diagonaaliraita koskaan muotiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemmeko tulleet ajatelleeksi, että tämä epäsiivoaminen VOI olla niin trendikästä, että ihan huippaa. Että ehkä olemme kaikki trendien aallon harjalla? Ehkä ;).

   Aloitan uuden vauva.fi ketjun. :)

   Poista
 3. Mitn tervehdyttävää tämä on. Kuinka usein ilahtuu ja naureskelee, kun katsoo niitä kauniita tarkkaan arkittuja kuvia? Katteellisena vaan kiukkuaa et kaikilla muilla on siistiä ja kivaa ja varmaan kivoja kalliita ostoksia kauniissa paperikasseissa.

  Marika, sä olet hamstraaja? Sulla on joku 80 luvun diagonaaliraitapaita kaapissa ja haluat luvan käyttää sitä? Et uskalla käyttää kapinalisesti ilman lupaa? Tässä on nyt joku juttu...
  Mun tapauksessa toi tarkoittais kyllä sitä et joku lapsista käsittelis matikassa diagonaaleja ja olisin niin onnellinen kun uusiksi opin sen sanan, että viljelisin sanaa kaikkialla.
  Diagonaalihiukset, diagonaalitatuointi....
  Mikä olisi diagonaalisuhde?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on erittåin TERVEHDYTTÄVÄÄ- jos oikeasti elää elämää ei koti (aina) voi olla tiptop tai diagonaalissa ;)

   Diagonaalisuhde?...Sounds interesting..:)

   Poista
  2. diagonaalisuhe? nyt tosiaan meni kiinnostavaksi

   Poista
  3. Ehkä Pinkki avaa tota diagonaalisuhetta :D

   Poista
 4. Ah... omaan blogiini en kehtaa paljastaa mutta ympäri nettiä kyllä :D. Olen sika. Täysverinen sika. Nukun "omalla" puolellani parisänkyä ja tuossa joulun jälkeen vaatteiden, pyyhkeitten, läppärin ja muun roinan lisäksi oli jopa konvehtirasioita. Puoliksi syöty ja tyhjä. Heräsin eräs kaunis aamu ja unenpöpperössä hamusin konvehdin suuhun.

  Joskus jos tarvitsee siivota vaatekasat nopeasti makkarin lattialta ja sängyltä, avaan oven ja siirrän sotkun lapsen huoneeseen. Sieltä kannan sotkun sitten takas omalle puolelleni kun lapsi tulee luokseni.

  Myös kattilat likoavat huolellisesti päiväkausia, jotta pinttynytkin lika irtoaa. Siis jos satun vahingossa joskus tekemään ruokaa.

  Oliks tää kisa? Mitä mä voitin? En melkein kehtaa kommentoida omalla nimelläni, joten otan kulauksen viiniä, jotta uskallan painaa nappia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kisa ja uskon että sussa on THE sottapyttymateriaalia.... mutta et voita kisaa ilman kuvamateriaalia tai seiskareportaasia :)

   Mä olen oikeasti (pohjimmiltaan) sottapytty....sen mm. tietää siskoni (vuosien kokemus ja traumat lapsuudessa) ja kaikki ketkä tulevat kotiini ex tempore... eli ainakin Pinkki ;)

   Onni ei kyllä ole kodin siisteystasosta kiinni, vaikka vaatevuoret vois kyllä vaihtaa maisemaa pois mun kodista....

   Ps. aitoudesta pisteet!

   Poista
 5. Siis järkyttävää!!! Tällaista se on siis behind the scenes???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, aivan karmaisevan kamalaa ;) Olen itsekin aivan järkyttynyt :)

   Poista
 6. Juuri jossain todettiin, että Marie Kondo oli väärässä väittäessään, että elämä muka alkaisi konmarituksen jälkeen, hah. Sä olet asioiden ja elämän ytimessä. Siivoukseen haaskattu aika on pois kaikesta kivasta ;)

  Tää oli niin ihana postaus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru. Mäkin olen sitä mieltä, että aitous ja sotkujen paljastaminen on tervehdyttävää ja voimaannuttavaa.

   Jos elämä on aikatauluja ja kuskauksia- kaikkea ei ehdi. Ja jaksa. Ja se on ihan OK.

   Olen aika varma, että tulevan vanhuuteni elän siistissä kodissa mutta elämää siinä on vähemmän...ja mahdollisesti kaipaan lasten energiaa, iloa, sitä elämän ydintä ..(ja sotkuja???).

   Poista
 7. Ikävä sanoa, että tutulta näyttää... Mutta ensi kuussa kun me vihdoin muutetaan, niin uusi koti on siisti ja tyylikäs. Asukkaat onnellisia ja äiti säkenöivän kaunis, sporttinen ja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin uskon että ensi kuussa kaikki sotkut puff vaan katoavat ja todellakin äiti on kaunis spottinen sulavaliikkeinen ja ahkera 😄

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Hehe ihan kuin mun tyttären huone ja oma vaatekaappi. <3 Hyvä meininki. Kivaa viikonloppua Elisa ja toivottavasti on parempi mieli <3

  VastaaPoista
 10. Kalevi Pöntinen on sitten saanut vihjeitä, että Itä-Helsingissä sijaitsee samanlaisessa kunnossa oleva toinenkin asunto. Sen nimettömänä pysyvä omistajatar kertoi Pöntiselle jo pidempään epäilleensä, että siivouskyvyttömyys johtuu Helsingin vesilaitoksesta. Helsingin vesilaitos on luvannut tutkia asiaa ja tarvittaessa neuvoa oireista kärsiviä asukkaita keittämään juomavetensä tai mieluummin vaihtamaan sen kupliviin italialaisiin tuotteisiin.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top