Kun elämä antaa sitruunoita....

tiistai 24. tammikuuta 2017

   
"Aloita jälkiruoasta. Seuraa sydämen iloa! Ulvo kuulle! Pidä erivärisiä sukkia. Anna itsellesi lahjoja. Aja taksilla yksi korttelinväli. Luota elämään. Nautiskele hitaasti. Yllätä itsesi. Pukeudu aamiaiselle. Puhu kukille ja odota vastausta. Mene töihin yöpaidassa. Syleile puita. Lähetä rakkauskirjeitä itsellesi. Kokeile. Pyydä sitä mitä haluat. Istu takkatulen loimussa ja kerro tarinoita. Juttele ventovieraiden kanssa. Anna anteeksi itsellesi ja muille. Viskaa repustasi kivet pois. Juttele itseksesi. Ota vastaan. Leiki. Pidä omin lupinesi vapaapäivä. Laula töissä. Rakastele heinäsuovassa. Heitä tekemättömien töiden luettelo menemään. Pidä puseroa väärinpäin. Älä luovuta, vaan vaadi kaikkea. Telttaile pihalla. Arvosta kehoasi. Juo auringonpaistetta. Uskalla jotain uutta. Ajattele, että sinulla on joka päivä lomaa ja käyt työssä vain huviksesi. Seiso myrskyssä meren rannalla. Riko rutiineja. Älä pyydä lupaa. Tee jotain mikä on mahdollista. Tulevaisuudessa on toivoa. Maailmankaikkeus on mukava paikka."

-Bronsberg & Vestlund/Kuuntele itseäsi - vältä uupumus


**
 
Kuvat Pinterest
Koska elämä on viime aikoina antanut sitruunoita, olen päättänyt tehdä siitä sitruunamehua...tai ainakin jotain sinne päin. Eilen mulla piti olla treffit, mutta jouduin perumaan ne koska molemmat pojat olivat sairaina. Ihan superisti otti pattiin, melkein meinasin traagisesti hukuttautua sohvan uumeeniin, kuitenkin sisuunnuin ja jotenkin kummasti sain v-tuksesta voimaa. Otin imurin käteen, imuroin ja siivosin alakerran (oletteko muuten huomanneet, miten suuri voima voi olla naisen v-tuksella, kun oikealle päälle sattuu?). 

Siihen vielä päälle lettujen tekoa, joita söimmekin hyvällä ruokahalulla, päälle laitettiin kaikki mahdolliset lihokkeet eli kermavaahdot ja suklaakastikkeet ;)   Välillä ihminen tarvitsee hemmottelua!!

Tänään ajattelin
 • luottaa elämään
 • kirjoittaa rakkauskirjeen itselleni
 • pyytää universumilta sitä mitä haluan

Ilon pilkahduksia päivään! Universumi on ystävämme!

10 kommenttia :

 1. Aivan mahtava tuo alkuteksti. Näin perfektionistina kaikki ohjeet eivät ihan onnistuisi eikä heinänuhan kanssa ole menemistä latoon rakastelemaan, vaikka ajatus houkuttelevalta tuntuisikin. :)
  Tuo naisen kiukku ja raivo on kyllä erinomainen voima saada tehtyä sellaista mitä muuten siirtää päivästä toiseen. Minä onnistuin jopa kanavoimaan sen joulun alla muuhun perheeseen, jotta siivosivat ja vaihtoivat huonejärjestystä haluamallani tavalla. En ehtinyt itse olla mukana koko aikaa, mutta kunnon rähjäys toimi. Nyt olen tyytyväinen. (ainakin hetken, ennen uutta vaihdevuosien mielenhäiriötä)

  VastaaPoista
 2. Naisen raivolla saa aikaan ihmeitä :) Ja letut puolestaan tyynnyttävät kummasti, kun mieli myllertää. Mistä tulikin mieleen, että mä en ole tehnyt lettuja vuosiin! Pitäisi varmaan...

  Valoa päivään! ♥

  VastaaPoista
 3. Naisen raivo - myyntikelpoinen artikkeli miehille :D Ja lättyjä alkoi nyt tekemään mieli ihan hirmuisesti, vaikka pitäis lopettaa kaikkien herkkujen syönti.

  Rakkauskirje itselle onkin ihana ajatus <3

  VastaaPoista
 4. Minä olen aina ollut sitä mieltä, että tyytymättömyys ja etenkin v*tus on mun käyttövoima :D Ilman niitä ei tule moneen asiaan tartuttua. Vähän laiska ja mukavuudenhaluinen luonteeni pistää tuleemaan vasta sitten, kun joku ärsytyskynnys on ylittynyt.

  VastaaPoista
 5. Öh, jättäisin heinäsuovan väliin (ei ole kivaa, ei varmasti), enkä menisi yöasussa töihin, sillä tuskin pääsisin asemalle asti ilman, että joku tulisi noutamaan pehmeään huoneeseen ;-).

  Siivoamisen tarvitaankin jotain rautaista lähtölaukausta, löysit sellaisen varmasti toimivan :)
  Toivon, että kaikki kirjoittamasi toiveet toteutuvat. Sellainen on mielestäni enemmän kuin mahdollista <3

  VastaaPoista
 6. Hei mut onko treffimeiningit kuitenkin vielä voimassa. <3 Mahtavaa, eli kyllä se siitä tai ainakin peukut on pystyssä. <3

  VastaaPoista
 7. Oletpa löytänyt hyvän lainauksen tuohon alkuun. Minä ainakin tarvitsen sopivan v*sen, että saan siivottua. Kun ympärilleen katsoo, niin sellaista kunnon siivousv*ta ei ole vähään aikaan ollut... Mukaväa päivää!

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Voi mussu!! Sä oolet kyllä niin samanlainen kuin täällä päässä oleva höhheli. Ylös ja alas ja pienet asiat ja usko ja toivo ja vitutus...kaikki suloisena sekamelskana.
  Mutta hei, me ollaan Ihania ja Ihan Parhaita!!!

  Lihoke. Ihana sana :-D :-D

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top