Weekly Report

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Ensimmäinen arkiviikko, niin että pojat olivat koulussa. Aloitin minäkin hiukan ryhdikkäämmään elämän niin, että starttasin jokaisen aamuni smootiella, samalla koin mehukkaan illuusion siitä, että elämäni olisi oikeasti terveellistä. :)

Viikon aikana löysin mm. syömästä Torrefazionen Parman kinkkusalaattia (jonka päälle oltiin heitetty purkki öljyistä pestoa) ja juomassa lasin skumppaa. Illallinen oli kuitenkin myös sielun hoitoa sisältäen hauskoja keskusteluita ystävän kanssa, joten mitäpä sitä enempiä miettimään!

Torstaina kävin lasillisella poliisin kanssa ja muutama viinilasi (isoja sellaisia) tuli juotua, kun tarjottiin. Sanotaanko näin, että se on viimeinen kerta kun menen treffeille tyhjällä mahalla ja juon alkoholia. Alkoholi humahti päähäni erinomaisen nopeasti ja olin yhtäkkiä super rentoutunut, ja heitin (melko) ohutta maatiaistukkaani huuliani muikistellen. Olin myös suorastaaan keimailevan suulas...mutta niin oli deittinikin. Hän itseasiassa rakasti omaa ääntää niin paljon, että oma kujertelva ääneni jäi kakkoseksi, melkein jouduin puhumaan hänen päälleen, jotta sain suun vuoroa. Hyvin harmillista!

Ainoa mitä jäin miettimään deittien jälkeen oli se, että oliko deittien "kemia" ollut oikeaa kemiaa vai alkoholin aiheuttamaa kemiaa? Tämä onkin ensimmäinen ja viimeinen kerta kun menen ensitreffeillä pubiin, aiemmin koetut lounaat ja kahvitreffit voittavat viinittelyn mennen tullen!

Ja pienenä jälkikirjoituksena: poliisista ei ole kuulunut kahteen päivään (vaikka deittien jälkeen oli super aktiivinen) joten taitaa olla menneen talven lumia koko mies. Olen niin väsynyt tähän deittailuun...suorastaan kuoleman väsynyt! Paskapaskapaska! 
VIIKON ASU: Torstain treffeille päätin pukeutua niin mukavasti kuin vain voi. Rento olo ja rennot vaatteet ovat kaiken a ja o.
Huomaa siisti kotini

VIIKON AJATUS:
Kun todella haluat jotain,
keksit tuhat eri tapaa saada se.
Kun et halua, keksit tuhat tekosyytä.


VIIKON KOLUMNI: Maaret Kallion Sydämen ääntä ei aina kannata kuulla

VIIKON HIMOTUS: & Other Stories Dandelion mekko

VIIKON ILO: Esikoiset 12 v synttärit. 


 

Iloa viikkoon mussut!

8 kommenttia :

 1. Parempaa viikkoa! Vaikka ei tuo sinun viime viikkosi huonolta kuulostanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Hyviä juttuja oli kyllä paljon :)!! Iloa viikkoon sinulle myös!

   Poista
 2. Monta kivaa juttua! Mutta mä luulen, ettei sitä kemiaa ole pelkästään viinin ansiosta. Jos sitä olisi muutenkin, niin sitten sitä toki saattaa olla vielä enemmän, jos ottaa lasillisen tai pari. Ymmärrän kyllä tuon, että deittailu kyllästyttää... Toivottavasti poliisi ymmärtää parhaansa ja haluaa tavata sut uudelleen ♥

  Valoa ja iloa viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä alan olla samalla kannalla kuin sinä, alkoholi taitaa tehostaa kemian määrää.

   Noh poliisi ei tod ymmärtänyt parasta, mutta se oli sitten hänen menetyksensä.

   Valoa ja iloa kohti mennäään, eiks joo?

   Poista
 3. Aah tää sun aitois, kiperien deittienkin suhteen. Josko molemmat vaan jännitti, josko poliisistakin deittailu on karmeaa. Aikuiset eivät kuitenkaan saa enää pelata, eli ei mitään pelle soittotaukoja, voi sitten suoraan jo aikuinen sanoa, jos ei kiinnosta. Ihan mielettömät saappaat ja aah raitaa <3 Muiskuja uuteen viikkoon ja jään jännityksellä odottamaan jatkokertomusta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt taisi selvitä, että viikonlopun suukkoja t viestien jälkeen tää radiohiljaisuus oli oikeasti "kiitos mutta ei kiitos" - statement.

   Mutta tätähän tää deittailu on, tilanteet muuttuu noin sekunnissa. :(

   Kivaa viikkoa Tiia :)

   Poista
 4. Viikon ajatus on just eikä melkein :) En tiedä, miten tuohon deittailuun pitäis kommentoida. Itse en moisesta selviytyisi mitenkään. Toivottavasti joku deitti kuitenkin ymmärtää oman parhaansa ja soittelee ja vie ulos useammankin kerran. Ja ennen kaikkea olisi rehellinen ja hyvä käytöksinen alusta loppuun eli ei yhteydenpitoa lopeteta noin vaan.

  Tsemppiä uuteen viikkoon kaunokainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija. Eihän tällaisesta hullusta maailmasta kukaan oikein osaa kommentoida ....kyllä tää välillä niin käy itsetunnolle ja on ihan maassa.

   Mutta ylös on noustava koska kukaan ei tule noutamaan kotoa.

   Kivaa viikkoa Tuija!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top