Weekly Report

maanantai 9. tammikuuta 2017

Viikko oli kylmä. Ulkona oli kylmä, kotona oli kylmä,  ilmeisesti pattereissa oli jotain vikaa, ja ikkunoistakin veti kylmää ilmaa. Juttelin naapurin kanssa aiheesta, ja kuulemma muissakin asunnoissa oli sama ongelma, vinkkasi että ikkunoiden yläpuollella olevat ilmanvaihtoventtiilit kannattaisi tukkia. Kiitin vinkistä ja mietin itsekseni, että kyllä kaikki kunnialliset ihmiset tuon tietäisi, mutta kun on asunut jo 6 v yksin (ilman miestä) - tuollanen vähäpätöinen pikku detalji voi jäädä huomaamatta.

Koiruudellakin oli kylmä, ulkona sen tassut palelivat, reppana aristeli, nosteli tassujaan ja välillä loikki kolmella jalalla. Lenkit lyhenivät lyhenemistään.

Söin alennussuklaita, lisäsin hedelmien/salaattien syöntiä ja lykkäsin punttisalikortin hankkimista. Ensi viikolla sitten!

Pojat lomailivat koko viikon. Vaikka desibelit välillä nousivat ihan ennen kokemattomiin sfääreihin, oli oikeasti oikein mukavaa. Käytiin syömässä nepalilaisessa, hamppareilla, uimassa, elokuvissa (Rogue One: A Star Wars Story) ....ja pelattiin joululahjaksi saatua Trivial Pursuit peliä. Pirun ärsyttävä peli siinä mielessä, että olisin osannut poikkeuksetta vastata lasten kysymyksiin mutta aikuisten kysymykset olivat kerrassaan.... vääriä.  Kuopus voitti aika monta kertaa ja kikatteli voitonriemuisena :)

Kuluneella viikolla kynsilakat olivat iloisen värikkäitä. Raivasin myös kotia ja ostin pinkkejä tulppaaneja niin kuin ilmeisesti muutama muukin :).

VIIKON ASU:
Back to basics- raitaa sen olla pitää

VIIKON KOLUMNI: Yrjö Raution kolumni: Ministeri Anne Berner Suomea hyväksikäyttämässä.
Mä en niin ymmärrä Bernerin toimintaa jos kerran nykyinen järjestelmä on yksinkertainen, halpa ja tehokas.

VIIKON LEHTI: Uusin Kodin kuvalehti, jossa oli ihan kauheasti luettavaa. Erityisesti juttu Rakkautta yli nelikymppiselle -kosketti!  

VIIKON HIMOTUS: Tiger of Swedenin Floy Takki alessa -40%. Niin klassikkoainesta.


VIIKON AJATUS:

'They say nothing lasts forever; dreams change, trends come and go, but friendships never go out of style.
- Carrie Bradshaw-

Mahtavaa viikkoa mussut!

3 kommenttia :

 1. Raitaa sen olla pitää, olet kyllä mun raitasielunsisko. <3 Paljon kivoja happeninkejä sulla ja olkoon voima kanssasi, ei kun uusi viikko yhtä kiva. <3

  VastaaPoista
 2. Onneksi pakkaset hellittivät, tarkenee karvakorvatkin ulkoilla :)

  Ihana tuon Tiger of Swedenin takki. Harmi, kun ei näytä lyhyen, pyöreän ja rintavan päällä kauheen ihanalta :D

  Ihkuu uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Onneksi ne pakkaset menivät. Huomattavasti kivempaa vilukissalle, kun ei jäädy pelkästä ajatuksesta ulosmenemisestä :D

  Kivaa ja valoisaa viikkoa! Pian nähdään ♥

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top