Weekly Report

maanantai 27. helmikuuta 2017

Tällä viikolla on jonkinlainen blogijumitus meneillään, joten yritän tänne nyt jotain sepostaa, etten vallan lukkoon mene ja että blogikin voi päivittyä. Välillä tuntuu vaikealta kirjoittaa mitään itsestään tai omista ajatuksistaan, eikä läheisistäkään (joiden elämässä ehkä tapahtuu)  tunnu luontevalta kirjoittaa. Joten kirjoitetaan sitten vain jostain muusta, vaikka en ole varma onko se yhtään mistään kotoisin. ;)
VIIKON ASU:VIIKON KOLUMNI: Nainen Älköön vaietko. Tommi Kinnunen. "Kaikille on tilaa. Jokainen pitäisi ottaa huomioon. Seuraavan kerran kun tapaan sen vaientuneen oppilaani, tahdon komentaa häntä olemaan äänekäs ja vaatimaan tilaa. Muita tahtoisin opettaa pysähtyä kuuntelemaan. Tälläkin oppilaalla voisi olla paljon tärkeää sanottavaa."

VIIKON ELOKUVA: Moonlight. Elokuva kertoo herkästä nuoresta miehestä, joka yrittää löytää oman paikkansa maailmassa levottomalla asuinalueella Miamissa. Pitkästä aikaan elokuva, joka jäi mieleen vielä pitkäksi aikaa. Maaginen, koskettava, täynnä tunnetta, visuaalisesti kaunis ja karu samaan aikaan....suositukset! Näytti saaneen Oscareitakin!

VIIKON SARJA: Donwnshiftaajat 2 tuotantokausi Elisalla. Ihan taattua kamaa, ja uskon että sen parissa saa hyvin iltaisin nollattua mielen. Saatan palata asiaan myöhemmin, tai sitten en, mutta sellaista se on se elämä, epävarmaa. 


VIIKON HIMOTUS: Lindexin raitamekko. Raidat ovat aina muodissa ja kun niihin lisätään kirkkaanpunaista, saa klassikkokuvio uuden ulottuvuuden.
Kuva Lindex


VIIKON AJATUS:

  Richard Webber (via allofthegreysanatomygifs)


Valoisaa viikkoa, murut.

7 kommenttia :

 1. Ihana tuo mekko!

  ♡ hyvää viikkoa ♡

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo mekko!

  ♡ hyvää viikkoa ♡

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko! Ja kyllä sun viikon asukin oli tosi kiva.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Punainen takkisi on ihana! Tuo Lindexin mekkokin on kiva.

  VastaaPoista
 5. Raita taitaa aina olla IN. ennen tein paljon asukuva postauksia mut miksiköhän ne on mulla kokonaan jääneet unholaan. Oiskohan se viitteliäisyys.

  VastaaPoista
 6. Raita taitaa aina olla IN. ennen tein paljon asukuva postauksia mut miksiköhän ne on mulla kokonaan jääneet unholaan. Oiskohan se viitteliäisyys.

  VastaaPoista
 7. Tuo raitamekko on ihan sun näköinen. Kiitos elokuvasuosituksesta! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top