Weekly Report

maanantai 20. maaliskuuta 2017

Viime viikolla
 • keväthuuma sai päätä niin sekaisin, että kävin hakemassa vähän narsisseja ja siivosin itselleni mukavan kahvittelupaikan aurinkoon. Läntti oli pieni mutta mukava. Pihan siivous vielä odotuttaa itseään.
 • elin koko viikon roosan värisessä COS collegessa, mutta mikäs siinä - se menee kaiken kanssa ja on ihanan pehmeä. Ja peittää vatsapömpön!
 • hamstrasin Mammuttimarkkinoilla Lumenen Heleyttävää & silottavaa hyaluronitiivistettä, kun se kerran maksoi vain 10 eur per puteli
 • sain hauskan yhteydenoton vanhalta heilalta ja sovin treffit tälle maanantaille. Jänskää! 
 • hankin tehokkaan allergia-arsenaalin nuoremmalle pojalle, joka oli jo nyt täysin tukossa
 • tapasin ystäviä ja siskoa- kivan sosiaalinen viikko 
 • pyöräilin ekaa kertaa tänä vuonna 
 • uskalsin flirttailla

VIIKON POHDINTA:  Olen viime aikoina miettinyt paljon, että ovatkohan blogit hiipumassa? Pitkät tekstit/pohdinnat eivät todellakaan ole tämän hetken juttu, vaan instagram, snäpit ja youtube-videot tuntuvat kiehtovan varsinkin nuorten valtavirtaa kaikkein eniten. Mitä tekevät 40+ bloggaajat? Aiotteko tekin siirtyä snäppiin ja youtubeen? Minä vielä himmailen...

VIIKON ASU:

VIIKON SARJA: Netflixin norjalainen sarja Nobel. Nobel-sarjassa (2016) ei ratkota rikoksia hyisessä pohjolassa vaan setvitään kansainvälisen politiikan kiemuroita Afganistanin ja Norjan välillä. Nordic noir on vaihtunut taitavaan poliittiseen trilleriin ja sotadraamaan.
Koukuttavan kerronnan ansiosta sarjan ensimmäinen kausi tulee ahmittua vähintään viikossa.

VIIKON LEHTI: Anna- lehti ja mm. Piritta Hagmanin haastis. Virkistävän aito ja rehellinen.
"Olen ollut katkera miehelleni siitä, että hän on saanut uran ja perheen. Katkeruuteni on noussut esiin yleensä riitatilanteissa. Silloin olen saattanut purkaa tunteeni Niklakseen, hän sanoo Anna-lehden haastattelussa."


VIIKON HIMOTUS: Marimekon Liidokki-mekko, joka tosin ei ole oikeastaan vaarallinen, koska se on jo loppunut ainakin Marimekon nettikaupasta.


Nämä pitkät mekot tosin ovat harvemmin käytettäviä vaatekappaleita. Kuinka usein sitä pukeutuisi tuollaiseen koko pitkään mekkoon/kaapuun?

Kuva Marimekko

VIIKON AJATUS:

Miksi katuisit tai katsoisit taaksesi?
Katuminen on energian tuhlaamista;
sille ei voi rakentaa, siinä voi vain piehtaroida.

-Katherine Mansfield 


Iloa viikkoon mussut! 

13 kommenttia :

 1. Uskon että meidän ikäiset tykkää edelleen lukea blogeja, hieman kuin aikakausilehtiä. Videot on kovaa vauhtia tulossa.

  Upeaa päivää Elisa ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin vaikka voisin vannoa, että blogeissa on voimaa ja jatkuvuutta, mutta uskon, että nuo muutkin kanavat vain edelleen vahvistuvat ja yleistyvät. Mielenkiintoista!

   Mahtavaa aurinkopäivää!

   Poista
 2. muut kanavat varmasti vahvistuvat.
  Minä aion kirjoittaa, ihan kiusallanikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kirjoitat!! Jatka vain samaan malliin ihana!

   Poista
 3. Meillä terassin järjestely vielä suunnitteluasteella, mutta eiköhän tuon kanssa tule aktivoitua aika pian, jos kelit jatkuvat aurinkoisina.
  Vieläköhän tuota Lumenen ihmeainetta sais noin halvalla, mäkin haluun!

  Mä tykkään blogeista enemmän kuin youtubesta tai snapista tai instastorysta. Blogia voi lukea ihan rauhassa milloin vaan, missä vaan, mutta muissa on aina ääniä, ja se vähän rajoittaa.

  Ihanaa uutta viikkoa muru 😘 Ja kivoka treffejä ex-heilan kanssa 😉

  VastaaPoista
 4. Nuorison keskuudessa muut kanavat vahvistuvat. Itse olen sen verran kalkkiintunut, että tykkään visuaalisuudesta ja kuvista eli kirjoitan vahvasti tulevaisuudessa !!!!!

  Minulle riittää jatkossa instan mystory. Siinäkin on haastetta ihan tarpeeksi. Jos olisin parikymmentä vuotta nuorempi, ehkä sitten hurahtaisin noihin videojuttuihin.

  Kivoja treffeja ja aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
 5. Mukava viikko sinulla! Paljon tapahtumia.
  Mä olen samaa pähkäillyt näiden blogien suhteen. Itse en tahdo millään ehtiä kirjoittamaan, kun nämä luvut teen työaikana (HYI!). Nyt olenkin koukuttunut sinne instaan. Tulee melkein lisättyä kuva/päivä. Mutta kaipaan kyllä välillä ihan kirjoittamistakin.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Minä jatkan kirjoittelua blogilinjalla :) Instagramiin päivitän luonto- yms. kuvia. Videot sun muut ei mua niinkään kiehdo, koska niiden tekemiseen ei yksinkertaisesti ole aikaa eikä välineitä.

  Mieluiten myös luen blogeja, koska niitä voi lueskella pitkin päivää silloin kun itselle parhaiten sopii. Äänellisiä videoita en voi esim. töiden kahvitauoilla katsoa, joten se jo rajoittaa.

  Noissa tube- yms. jutuissa on musta haasteensa, joihin vain harva tubettaja oikeasti venyy. Pitäisi olla ihan oikeasti jotain asiaa, eikä vain höpötellä niitä näitä, jotta homma olisi hyvissä kantimissa. Moni osaa pälättää turhanpäiväisiä, mutta kuinka moni osaa oikeasti tehdä hyviä videoita, joissa on a) oikeaa asiaa, b) hyvä editointi ja c) omannäköinen jälki? Mutta mä olenkin vanha jäärä... :D

  Kivaa viikkoa! ♥

  VastaaPoista
 7. Mä todellakin toivon, ettei blogit katoa maailmasta, koska minä niitä rakastan lukea. Mä en jaksa mitään videoita tai muita. Tekstiä sen olla pitää.


  Kiva viikko sulla ollut. Hauskaa tätäkin viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Blogit! Rakastan näitä ihan oikeasti. On mukavaa lukea oikeaa tekstiä ja katsella kuvia. Lukemani blogit ovat kaikki huippuja ja niistä saa usein ajattelemisen aihetta omaankin elämään.

  Kiitos kun kirjoitat ja ahkerasti postaat - odotan aina jokaista niistä :-)
  Ja kommentoinkin - välillä ehkä liikaakin ;-)

  Ihanaa viikkoa ja tosi kivoja treffejä <3

  Terveisin, Johanna

  VastaaPoista
 9. Tahdon kuulla miten sinun treffit menivät. Uuuh jännää.
  En aio luopua bloggaamisesta enkä blogien lukemisesta <3

  VastaaPoista
 10. Kiva viikko sinulla :) Treffit kuulostavat mielenkiintoisilta, toivottavasti ovat onnistuneet.

  Valitettavasti luulen, että tubettaminen ja snäppi kasvattavat suosiotaan blogien kustannuksella. Minua sinänsä kyllä kiinnostaisi videoiden tekeminen, mutta en ole innostunut niiden katselusta :D Olen sanojen ja tarinoiden perään. Siksi aion pitää Marikalle seuraa ja kirjoittaa ihan kiusallanikin.

  VastaaPoista
 11. Minä olen ollut snäpissä noin 1,5 vuotta. Tule ihmeessä sinäkin! Tubettaminen taas tuntuu liian vaikealta jo ajatuksenakin. Millä kuvaisin videoita?! Miten niitä editoidaan?! Viime aikoina on taas ollut sellaista haipakkaa, etten ole ehtinyt blogia kirjoittaa tai edes juuri blogeja lukea. Saisinko edes yhden päivän ilman ohjelmaa?!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top