Parasta juuri nyt

perjantai 21. huhtikuuta 2017


Nää on kauheen kivoja ja laadukkaita nämä itselaukaisijalla otetut asukuvat :P


- ulkoilu metsässä tai meren rannassa. Eilen kävimme naapurin kanssa Kallvikissa pitkällä kävelylenkillä. Tuuli ihan kauheasti, aallot olivat korkeita ja meri kuohui, kyllä nautittiin ja niin nauttivat koiratkin. Luonnossa on jotain hyvin voimaannuttavaa.

- ohuempi villakangastakki, jonka otin käyttöön kevään kunniaksi....yhdeksi päiväksi. Ehkä käytän takkia Vappuna, jolloin on kuulemma 22 astetta...jolloin se on oletettavasti liian kuuma. Suomen (kevät)sää, se pitää ihmisen huumorintajun ojennuksessa!!

- Kirka- musikaali Peacockissa, Linnanmäellä. Yllättävän hauska(kin), Kalle Lindrothin ääni oli hyvin kirkamainen ja olivathan ne Kirkan klassikkohitit esim Hetki Lyö, Surun pyyhit silmistäni ihanaa kuultavaa. Kiitos K! (Mutta missä oli ”Silta yli synkän virran”, jonka Kirka lauloi värisyttävästi levylle 1970-luvun alussa?? Se on edelleen yksi lempparikappaleitani.)

- Girls, jonka viimeinen jakso näytettiin HBO:lla maanantaina. Vaikka viimeinen tuotantokausi oli tylsin kaikista, ja Hannah pysyi loppuun asti sietämättömänä ja itsekkäänä eli mikään kasvutarina Girls ei ollut, tulen ikävöimään "tyttöjä" ja erityisesti Lena Dunhamia. Toisaalta uskon, että hänestä saamme vielä kuulla.

- Santa Maria Pulled Salmon Wraps-mausteet, jotka sain testaukseen. Nyt on illan herkkuruoka tiedossa !


Mainioita viikonloppua murut!


4 kommenttia :

 1. Itsekin sain jotain noita Santa Maria juttuja testailuun mutta toi purnukka oli valskannu postissa ja koko paketti oli yhtä maustekastike mössöä.
  Kirkan biiseistä "pyydä vain" on niin ihana, tulee kylmät väreet pelkästä ajatuksesta.

  VastaaPoista
 2. Tollanen kamera olis kiva, mulla kun ei tahdo löytyä kuvaajaa.
  Toivotaan että vappu sekä juhannus ja koko kesä olisi lämmintä.
  Toivoa aina saa !!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top