Vappuasenne ennen kaikkea

lauantai 29. huhtikuuta 2017

Tällä viikolla elämän keveyttä on haettu suunnitelmilla, odotuksilla, vappuserpenttiineillä ja - hatuilla sekä vappuherkuilla.

Parasta on se, miten olen kuljeksinut aurinkoisilla rannoilla ja yrittänyt löytää punaista lankaa.

Kurjaa se, että on ollut huolissaan ystävästä ja kirjoittanut hänelle "voinko auttaa" - kysymyksen ja saanut vastauksen....mutta tajunnut, että juuri siinä asiassa ei voi auttaa.

Parasta on, että suunnittelee vappua, vaikka yksi vappuvieraista tällä hetkellä oksennustaudissa. Eikö kevät ja optimismi ole melko sama juttu, tai ainakin ne liittyvät hyvin paljon toisiinsa? Kovasti toivon, että vappuateria syödään yhdessä.

Parasta on, idioottimaisesti vain päättää, että on kevät, vaikka luonnonvoimat ovat aivan eri mieltä. Tälläkin hetkellä meillä maa on valkoinen.

Parasta ovat elämässä värit, muutkin kuin lumen valkoinen.  Parasta ovat sydänkuosiset mekot.  Uunilohi kun itse ei tee sitä. Laivalta ostetut Pollyt, joita on kohta syöty 400g. Katuja puhtaiksi pyyhkivät lakaisuautot.  Juuri trimmattu russeli. Uudet Tinder treffit tänään.

Kevät. Täällä. Nyt. Ainakin hyvin lähellä. 

Iloa vapun odotukseen!2 kommenttia :

  1. Pakko sen on olla lähellä! Vaikka maassa on varmaan 5 senttiä lunta niin on kohta jo kuitenkin toukokuu... Hyvää vappua!

    VastaaPoista
  2. Hih ihan paras lohi on tosiaan muiden tekemä. Olen jotenkin juhlinut vapun ulos systeemistä, olin niin kova bilehile nuorena. Nyt vaan ihanaa katsella leffoja ja herkutella.

    Muiskuja ja mahtia vappua ihanuus <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top