Vapun kimurantti ongelma

torstai 27. huhtikuuta 2017

Vappu on kulman takana joten tämän vuoksi alati innokas muotikoordinaattorinne Elisa ilmoittautuu palvelukseenne. Olettekin kenties ihmetelleet missä Elisa on ollut kun ei ole postausta tullut sitten...hmm viime talven. No kuten tiedätte talvi on ki(i)reistä aikaa muotikoordinaattoreille, peiton alla pötköttelyä, ideointia, muodin koordinointia ja sen sellaista on pukannut.

Mutta here I am - teitä varten.
Vappusää on hyvin usein erittäin arvaamaton, koskaan ei tiedä mitä taivaalta tulee...onko se lunta, räntää tai rakeita. Kaiken a ja o on löytää vapun varalle oikea hattu, tiesittehän että lämpö karkaa paljaan pään kautta taivaan tuuliin ja sitähän me emme halua. Hatussa saisi mielellään olla kunnollinen vuori ja karvastakaan ei olisi haittaa.
Ylioppilashattu taas on ihan passee ja last season, sitä EI voi/saa käyttää missään tapauksessa. 
 
Mutta mistä hyvä ja trendikäs vappuhattu, tuumaatte varmasti nyt kaikki? No mehän olemme jo sen ikäisiä, että emme lähde kirpparille riitelemään keskenkasvuisten teinien kanssa muutaman euron karvareuhkoista. Ei tod!! 


Nyt paljastan teille kuuman tipsin: kannattaa suunnata askeleensa vanhaan ja rehelliseen tuttavaamme Kontiin tai kierrätyskeskukseen, jossa myydään tälläkin hetkellä eurolla tai kahdella tyylikkäitä ja ajattomia vappuhattuja. Tämä oma hattuni on viime viikon löytö juurikin Kontista, ja se on edelleen yllättävän muodikas ja trendikäs. Aurinkolaseja voi käyttää hatun kanssa jolloin ne tuovan asuun jännittävän ja särmän aspektin.

Kerää ihmisten ihailu syksyllä, anna toisten kadehtia, ota vastaan miesten mairittelevat katseet ja kenties vislaukset. Mutta kiirehtikää, hatut menevät kuumille kiville, ethän halua jäädä ilman!!

Toivottavasti tästä oli teille apua :) !Löysin myös tällainen hauskan eläimellisen vappuhatun. Huomaa iloinen ilmeeni
9 kommenttia :

 1. Yläkuvan kukkahattu tulee tänä vappuna olemaan ihan ehdoton hittihattu, jonka liereille taivaalta satava lumi voi laskeutua hienostuneen kevyesti ja pitää käyttäjänsä kasvot kuivina ja vappuilmeen iloisena :).

  VastaaPoista
 2. ihana :D Ei noita hattuja voita mikään, ilmankos onkin niin iloisella mielellä!! Hassun hauskaa iloista vappuviikonloppua sinne teille ♥

  VastaaPoista
 3. Hattu olisi kyllä ehdoton juttu! mielellään sellainen, jossa on noin metrin levyiset lierit suojaamassa sateelta :D

  Muutoin ajattelin pukeutua vappuna lötköverkkeihin ja mökkivillasukkiin sekä nauttia (kylmän mökin viilentämän) skumppani rennosti á la kalsarihuppeli :D

  Hauskaa vapun odotusta ja kiitos muotivinkeistä! Oot paras ♥

  VastaaPoista
 4. Kukkahattu on I H A N A 😂

  Meikäläisen vappupäähine taitaa olla pipo, jos samat kelit jatkuu. Enkä taisa edes skumppaa korkata, ehkä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, onko sulla tarkoituksella mobiilissakin internet versio? Sitä on himppasen vaikea puhelimella lukea...

   Poista
 5. No, aika magee hattu. Tulee mieleen äitini kesälierikät jostain 70-80-luvuilta. Minä taidan tyytyä vappuna yömyssyyn - eri asiassa onko se päässä vai nautittuna nesteenä ;-)

  Iloista vappua oli sää sitten mikä hyvänsä <3

  Terkuin, Johanna

  VastaaPoista
 6. Vihreä kukkahattu on ehdottomasti tämän vapun suosikkini. Pehmeä karva lämmittää, lierit antavat hienostuneen vaikutelman ja kukkakuosi näyttää kaikille sen, miltä luonnon pitäisi näyttää.

  Menen heti katsomaan josko löydän oman keltaisen lierikukkahattuni Kontista...

  Iloista Vappua!

  VastaaPoista
 7. Oi, tuo kukkahattu onkin tämän vapun ehdoton valinta. Sopivasti keväinen, mutta kuitenkin tiukasti säätrendin mukainen.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top