Weekly Report

maanantai 24. huhtikuuta 2017

Viikko meni tosiaankin sairastellessa, ihan plääh. Olo oli koko viikon vetämätön, infernoyskäinen ja nuhainen...ihan jo alkoi v-taa koko poteminen. Toisaalta katselin hyvällä omalla tunnolla Netflixiä, söin valmisruokia, valkosipulia ja raastettua inkivääriä, löllöilin ja keräsin voimia, joten olihan jotain hyvääkin.

Kovasti ihmettelin näitä Suomen sään vaihteluita. Aivan uskomatonta!! Esim launtaina taivaalta tuli lunta, räntää ja rakeita. Eikö tämä koskaan lopu? Milloin kevät alkaa vai alkaako ollenkaan, hyppäämmekö suoraan kesään? 

Yritin kuitenkin tehdä suhteellisen normeja kävelylenkkejä koiruuden kanssa, vaikka keuhkot huusivat hoosiannaa.  Muutaman kerran vaeltelimme rauhassa pitkin metsiä ja välillä kohtasimme oravia tai jänösiä jolloin jännitys huipentui. Kovin koiruutta harmitti kun oravat kipittivät puuhun ja saalis jäi ulottumattomiin. 

Kotona nostin hieman pikkurilliä pihan suhteen, haravoin sitä ja yritin muutenkin nostattaa sen profiilia. Ostin myös markettoja ja toivoin, että ne selviävät yöpakkasista, hengissä vielä ovat.

VIIKON LÖYTÖ: Lindex alelöytö/vappumekko...juuri se sydänmekko, jota katselin jo täällä, kun olin pettynyt deittailuun.


VIIKON SARJA: Vain Elämää- joka täysin puun takaa yllätti. Kun aikoinaan kuulin, keitä sarjan uusimpaan tuotantokauteen oli valittu, ajattelin, että hohhoijaa. Lista oli huolestuttava...Petra who? Nikke who? Ja Olli...eipä hänkään nostanut minkäänlaisia väreitä. 

Mutta ensimmäiset jaksot olivatkin poikkeuksellisen kivoja. Olli yllätti avoimuudellaan, Nikke Ankara (jolla oli eniten todisteltavaa koska monelle sarjan katsojalle vielä vieras) paljaudellaan ja taidoillaan. Ja sitten ex-tiktak Petra....kuinka avoin ja vilpitön hänkin on (omissa jaksoissaan)! Kyllä minä tykkäsin, vaikka luulin etten tykkäisi.

Nikke Ankaran Kyyneleet -kappale  2. jaksossa on HUIKEA. (Näkyy Ruutuplussassa.) 

VIIKON WAPPURELE: Konttilöytö 2 eur, joka varmasti iloistuttaa mua JA monia muitakin vappuna. Mikä iloisinta, koiruus rakastui hattuun aivan hurjasti, ja olisi halunnut pureksia sitä löpsäkämmäksi hattulaksi.
Kauhean ihana vai ihanan kauhea vappuhattu

VIIKON RUOKA: Blogimaailmassa on jo pitkään revitelty ylikypsällä possulla, pulled porkilla, mutta nyt tuli ensi kertaa kokeiltua nyhtölohta. Ihan super helppo Santa Marian resepti ja hyvää oli.VIIKON AJATUS: 
”Everything is possible, if you've got enough nerve.” - J.K. Rowling

Toivon teille rakkaudellista ja kaunista viikkoa!

4 kommenttia :

 1. Pöh flunssalle, mutta peukut kivoille löydöille :) Toivottavasti tosiaan tulisi jo lämpöä, mutta tuskin ihan toviin saamme kevätmekkosia vetää päälle (ainakaan paleltumatta totaalisesti). Mulla on vielä toppatakkikin esillä - ei tosin päällä tänään, mutta kaipasin kyllä sitä viimeistään jääkylmään autoon istuessa... :D

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Wau! Sä oot Wapun hemaisevin lady sydänmekossa ja tuossa huokeassa hatussa 😂

  Mikähän siinä muuten on, että joka kerta ennen Vain elämää uusia jaksoja sitä kuvittlee, ettei voi tulla hyvä kausi? Mutta niin vain aina jään koukkuun.

  Suloista uutta viikkoa 😘

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista sinulle! Meilläkin on pyörinyt taas uusi flunssa. Itse olen toistaiseksi välttynyt pahemmilta oireilta, mutta yksi lapsi oli jälleen kuumeessa ja toinen kauheassa yskässä.

  Vappuhattu on vähintäänkin silmään pistävä :D Jos ei säät tästä lämpene, niin meidän vappu menee ihan sisätiloissa.

  VastaaPoista
 4. Pikaista parenemista. Todella makee tuo sinun sydämekko!

  Aurinkoista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top