Blogimaailmaa ravisuttava vloggaus ;)

perjantai 5. toukokuuta 2017

Hah ekaa kertaa kokeilemassa vloggausta, ihana Pinkki mukana. Outoa ja jännää. Let's talk about sex.Hitti vai huti ;)?

17 kommenttia :

 1. IHANAT <3 Jännä kuulla sun ääni, ihan erilainen, kuin olin kuvitellut :)

  Radio-Aallolla puhuttiin juuri iltapäivällä (autossa kotimatkalla ehdin hetken kuunnella) nettitreffailusta. Parisuhdeterapeutti tms. oli vähän tuon vanhoillisen suhtautumisen kannalla. Haastiksen voi kuunnella Suplassa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos muru, kyllä meitä jännitti (=jännittää) ja piti ihan miettiä uskaltaako julkaista, koska kaikki tapahtui täysin ex tempore (niin kuin meillä aina...)

  Huomenna onneksi voidaan kuunnella toistemme ääniä livenä ;)

  Kiitos vinkistä, pitää tsekkaa toi supla. Muiskuja ja kiitos kun kommentoit ihana <3

  VastaaPoista
 3. Hitti, ehdottomasti ;)
  Näitä lisää. Olet vlogissa jotenkin vielä ihanampi kuin blogissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sinä sympaattinen ihana anonyymi. Kiitos kommentista, jonka kirjoitit juuri oikealla hetkellä, vloggaushommelit ovat juurikin sellaisia, joihin (kokemattomana bloggaajana) tarvitsee kannustusta. Muiskuja kultainen!

   Poista
 4. Jeee! Olipa hauska nähdä teidät "livenä"! Näytitte ihan erilaisilta kuin kuvissa :D. Lisää tämmösiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa ja kiitos, että näytämme joltakin. Ja tietty oikeasti huippu hyviltä ;)

   Poista
 5. Hutti, eikun hiti, eikun mainio!!!
  Ihanat te<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muiskuja ihana ..mahtista kun kommentoit meille jänskää juttua.

   Poista
 6. Täällä vähän hekotellen punastellen katsoin tuon. Onneksi mä kuitenkin kehtaan häpäistä itseni :D
  Mistäköhän me seuraavan kerran puhutaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohekus ja uskaltaminen on se juttu elämässä. Sitä pitäisi tehdä enemmän. Meidän ja kaikkien. Mut hei, uskallettiin! puss

   Poista
 7. Olipa kiva kuulla ja nähdä sut videolla. Tai siis teidät molemmat. Yleensä ihminen on livenä tai videolla jotenkin erilainen, mutta sun suhteen ei tullut yllätyksiä. Ihan kun olisin jo nähnyt sut videolla aiemmin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi loistavaa Minna etten ollut ihan jotain erilaisuutta videolla, koska aitouteen pyrin. Samoin Pinkki. Muiskuja Ihana!!

   Poista
 8. Olipa kiva kuulla ja nähdä sut videolla. Tai siis teidät molemmat. Yleensä ihminen on livenä tai videolla jotenkin erilainen, mutta sun suhteen ei tullut yllätyksiä. Ihan kun olisin jo nähnyt sut videolla aiemmin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Huippu kuulla äänesi ja tosi aito tunnelma välittyi tästä. Ja miten ihmiseen tulee uusia ulottuvuuksia, kun näkeekin liikkuvaa kuvaa :) Olen itse pohtinut vloggausta, mutta rohkeus ei ole vielä riittänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä, miten kuva ja video eroavat kuitenkin jonniin verran toisistaan. Ja antaa uusia ulottuvuuksia. USKALLA sinäkin, kannustan sua kybällä kokeilemaan! Muiskuja!

   Poista
 10. Tämä teidän vloggaus oli kyllä todella hyvä veto! Pisteet kotiin molemmille. Olitte hauskoja, rentoja ja sujuvasanaisia. Aivan upeita <3

  VastaaPoista
 11. Oli tosi kiva tavata ihan livenä ja meillä oli mahtava päivä. Ette kai vaan saaneet parkkisakkoa kotiinviemisiksi? Yritin muuten kirjautua lukijaksesi, mutta jostain syystä se ilmoittaa koko ajan forbidden erroria. No täytyy yrittää uudelleen. Facebookiin onnistuin, mutta tänne jostain syystä ei anna tehdä sitä.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top