Kupliva mummotunneli

perjantai 19. toukokuuta 2017

Koska käyn tätä nykyä harvoin iltatilaisuuksissa, olipa kupliva ilta eilen Mummotunnelin terassikevään avajaisissa, jonne pääsimme markkinointipäällikkö Susanna Hagelstamin kutsumana. Ilta oli keväisen rento, kivasti järjestetty ja meillä oli pieni mutta kupliva nelkytplussalaisten porukka mukana.

Tarjoilut olivat juuri sopivan kesäiset, ihania salaatteja, paahdettuja juureksia ja pieniä leipäsiä. Erityisesti leipäset, joissa oli parman kinkkua ja meloni-minttusalsaa olivat kerrassaan herkullisia ja nyt kuvat kamerasta purettuani en ihan ymmärrä, miksen syönyt niitä enemmän.

Bongasimme myös kymmenittäin julkkisia, ja kävimme mm avecini kanssa kehumassa Aira Samulinia, kuinka hän upea roolimalli kaikille naisille. 

Hiukan myös nauratti 40 + porukan kenkäkoodi, nuden väriset kengät/nilkkurit olivat vissiin IN :)

Ihanat Cride, Sari ja Minna seurana
Mummotunneli on mulle siinä mielessä rakas paikka, että kesäisin siellä tulee käytyä ja aina on  hauskaa. Suuri rooli on muuten aina musiikilla, paikassa on melkein aina huippubändejä soittamassa. Varmasti tunneliin on mentävä taasen tänäkin kesänä, eli tämä kerta ei jää viimeiseksi.

Hiukan kyllä antaisin kritiikkiä, että miksi Mummotunnelia kutsutaan mummotunneliksi? Paikka oli aivan yhtä täynnä "pappoja" kuin "mummoja", eli mielestäni paikan nimi voisi olla ihan hyvin Mummo ja pappatunneli :)

Ilon kautta,
ELisa 

Tyylilyylejä
 
Silmät kiinni on hyvä olla :D

7 kommenttia :

 1. Iik miten ihanat 40+ nilkkurinaiset <3 Kauniita ja ihan mahtavia tyyppejä kaikki. Tasa-arvon nimissä mamma-ja pappatunneli ehdottomasti! Ehkä olen tuolla käynyt 20-vuotta sitten? Olen pahin mummeli ever!

  Ihanaa reissua ihana ja linkkaan omaan postaukseen sun olkihattupostauksen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nillkurit ja nude on niin in. Enkä edes tiennyt sitä ennen kuin painuin mummikseen. OLEN NIIN OUT. MINÄ koordinaatori!!

   PÖh, sä et ole mummelia nähnytkään, mutta mummikseen voisit kerran kesässä painua- kiva paikka!!

   Muiskuja, ihanaa matkaa ja KIITOS linkkauksesta. Kiitän ja kumarran.

   Poista
 2. Nyt on kyllä leidit ihan väärässä paikassa - te ette todellakaan kuulu MUMMOtunneliin 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä minä. Mutta ehkä kuulumme PAPPAtunneliin ;)?

   ILOA viikkikseen, ihana!

   Poista
 3. Täällä pääsee ostoslistalle nudet nilkkurit! Tosin jatkuisipa tämä lämpö ja saisi käyttää kesäkenkiä. Kerropa koordinaattori, millaiset niiden kuuluu tänä kesänä olla? Eilen heiluin crocseissa. (Huom! Sentään vain omalla pihalls.)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top