Weekly report

maanantai 15. toukokuuta 2017

Viikko oli mukava ja parani loppua kohden flunssaviirusten väistyessä. Alkuviikosta isäpappa vaihtoi selkänikamia uhmaten talvirenkaat keväisiin tassuihin. Kiitos isälle. Tiedossa oli muutamat kamutreffit  ja siihen päälle äänekästä normiarkea poikien kanssa. Tuli tsekkattua mm. Jumbon thai-buffa, joka yllätti raikkailla mauillaan. Treffasin myös  koiranlenkityskamua, auringossa käveleminen niin, että voi vertailla viimeisiä Tinder kokemuksiaan on aina hauskaa.

Viikonloppuna oli tiedossa perinteiset mökkitalkoot, jossa siivoamme mökin puts kliin hiiren papanoista, haravoimme, saunomme, herkuttelemme ja parannamme maailmaa. Tämä kaikki oli tänä vuonna yhdistetty äitienpäiväjuhlintaan. Luksusta oli mm. siskon miehen tekemät grillatut hampparit ja Oreo-kakku, kyllä niin arvostan ja iloitsen, että saan ruokaa joskus valmiina. 😊 Pojat olivat unohtaneet äitienpäiväkorttinsa kotiin mutta sain sentään kauniin vuokkokimpun. On ne lutusia, kun vähän yrittävät ;)..ja niin rakkaita. Omaa äitiämme lahjoimme siskon kanssa ruusuilla ja hemmotteluvälineillä.

Kaiken työn ohella saunoimme ja uimme (jotkut uivat) n 11 asteisessa järvessä. Uiminen -oli se sitten vain muutama veto - on niin onnea mulle. Ja se OLO uimisen jälkeen = Happyhappyjoyjoy. Olen ilmeisesti edellisessä elämässä ollut iloinen hylje tai uikkaaja.

VIIKON ASU: Koska nämä kelit ovat edelleen jäätävät, lämpimästi piti pukeutua. Murr....


VIIKON SURU: RIP Mauno Koivisto

VIIKON RAIKKAUDEN TUULAHDUS: Ihana Eva Wahlström sanoo Teemu Selänteelle Supertähdet- sarjassa: "Sulla on iso lämmin sydän. Olet tosi lämmin ihminen, mutta kun katson sua, koen, että olet oman egosi vanki". Harvinaisen suoraan ja rehellisesti arvioitu ja ääneen sanottu. Hyvä Eva.

VIIKON LAINAUS: "Väitän, että kirjoja rakastava kirjastonhoitaja elää onnellisempaa elämää kuin rahoitusjohtaja, joka tekee työtään vain seuraavan vuoden bonus mielessään. Sama toimii myös toisinpäin: rahoitusjohtaja, joka syttyy laskelmista ja yrityksen auttamisesta parempiin suorituksiin, elää varmasti onnellisempaa elämää kuin kirjastonhoitaja, joka inhoaa asiakaspalvelua.
Kun viihtyy työssään, viihtyy elämässään. Silloin arki ei ole yhtä perjantai-iltapäivän ja seuraavan kesäloman odottelua. Tekemisestä kumpuava riemu lisää onnellisuutta, ja onnellisuus on menestymisen korkein muoto.” Satu Rämö

VIIKON KAMPAUSIDEA: Etuletti, jonka ihan ite letititin :) Siskokin kehui :)


VIIKON VIESTI POJILLE: :)

VIIKON AJATUS:
Olosuhteet eivät tee minusta
mitä olen,  ne paljastavat,
kuka minä olen valinnut olevani.

-Wayne W. Dyer   


Valoisaa uutta viikkoa, siskot!

4 kommenttia :

 1. Vitsi miten ihana postaus Mauno Koivistosta kirjastonhoitajaan ja Termu Selänteeseen. Aivan loistavia ajatuksia ja pieni kade sun ihanalle otsaletille.

  VastaaPoista
 2. Wau, mikä bööna siellä <3

  Ihanaa, kun todella tuntuu, että kevät olisi vihdoin tullut. Mullekin ukkokulta vaihtoi viime viikolla renkaat, ja heti seuraavana aamuna oli lumi maassa. Mutta onneksi teillä ei kuitenkaan enää ollut lumesta tietoakaan.

  Aurinkoista viikkoa muiskujen kera <3

  VastaaPoista
 3. Ihana letti ja asu, näytät niin hyvälle. Tännekin tuli joku ihmeflunssa ja tyttärelle ensin ja sitten mulle, mutta onneksi se on nyt takana. Ihquisaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 4. Ohhoh, mitä uimareippautta. Jäisi meikäläisellä pulahdus +11 asteiseen veteen kyllä väliin.
  Etuletti on hyvä.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top