COS:in ale rulettaa

tiistai 20. kesäkuuta 2017

Vaikka en ole aiheesta tainnut kirjoittaa, olen ihanan Pinkin ja monen muun jalanjäljissä selkeyttämässä/karsimassa vaatekaappiani. Konmaria en ole edelleenkään lukenut, mutta allekirjoitan sen, että liika tavara- ja vaatemäärä ahdistaa ja aiheuttaa sotkuisia ajatuksia. Avara tila selkeyttää ja avartaa - myös mieltä.

Olenkin -uskokaa tai älkää- harventanut myös aleissa vaatteiden haalimista, ja pyrin kelpuuttamaan vain ne vaatekappaleet, joista tiedän tykkääväni oikeasti. Tämä tarkoittaa että olen esimerkiksi vähentänyt edullisten ketjuliikkeiden aleostoksia. Siellä ihastuu helposti johonkin ja edullisen hinnan takia kotiuttaa turhia vaatteita, joiden käyttö rajoittuu muutamaan kertaan.

Olen myös huomannut, että usein ne harkitusti ostetut, ja usein myös ne hyvin yksinkertaiset vaatekappaleet, ovat niitä pitkäaikaisempia käyttövaatteita.  

COS:in ale (alkoi siis tänään) ihastutti selkeydellään, sekä laadun että ajattomuuden suhteen. Klikkasin muutaman jutun kotiin, saas nähdä millaisia vaatteet ovat luonnossa -> siitä lisää myöhemmin.

1. Vihreät chinot 100% puuvillaa ovat klassiset ja ihan super pehmeät päällä. Valkoinen v- aukkoinen t-paita, chinot ja tennarit/birkenstockit/ballerinat - ei kesäasu muuta kaipaa!

Kuva

2. COS:in collarit ovat aivan ykkösiä, materiaali on aina 100% puuvillaa, puserot ovat ihan super pehmeitä ja mukavia pitää päällä ja mikä parasta ne menevät pepun yli ;). Yksi musta pitempimittainen collari mulla jo onkin ja tämä harmaa malli kovasti mua kiinnostelee. Ko. malli on ihan super hauska ja tykkään tosi paljon noista pliseeratuista hihoista. Tämä ja muhkea huivi menevät klassisesti vuoden ympäri farkkujen/strech fakkujen kera.


Nyt juhannusgrillauksia ja ruokia miettimään. Ajattelin ottaa jussin herkuttelun kannalta, jos kerran jäämeren kylmissä virtauksissa/toppatakissa/pipossa mennään ;).

7 kommenttia :

 1. Allekirjoitan täysin tuon, että alesta tulee monesti ostettua vaatetta ihan vaan sen edullisen hinnan vuoksi, ja sitten ne valitettavasti jää pölyttymään sinne kaappiin.
  Tänä vuonna olen aleostoksilla miettinyt asiaa niin, että ostaisinko kyseisen tuotteen/vaatteen myös normaalihinnalla. Jos vastaus on kyllä, sitten voin ostaa sen alestakin :)

  Ihana blogi sinulla, jäin lukijaksi :)
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan loistava periaate, noin minäkin yritän toimia. Helposti sitä vain tilaisi itselleen "kokeilen tuota" - vaatteita, koska halvalla saa/kivalta näyttää, ja siinä vaaditaan selkärankaa/vahvaa päätöstä, että ne jättäää kauppaan/palauttaa. Ihanaa juhannusviikkoa <3

   Poista
 2. Samoilla aiheilla ollaan oltu tänään liikkeellä :).

  Saattaisit tykätä kirjasta, josta kerroin. Ellet ole sitä jo lukenutkin. Itse olen ihan äimän käkenä, kuinka joku voi kirjoittaa niin mielenkiintoisesti ja pitkästi aiheesta, josta en ole tiennyt olevani millään lailla kiinnostunut. Vaatteista siis. Mutta onpahan vaan hitsin hyvä teos, jonka avulla ehkä viimein pääsen turhista tekstiileistä eroon. Ne on ahdistaneet jo ihan liian kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin tsekkaamassa postauksesi ja muistan lainanneeni itsekin tuon tuon kirjan. Taidan lainata sen uudestaan kirjastosta. Ihanaa juhannusta <3

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Huomenna tulee kiva ruokavinkki juhannukselle blogissani, tulehan silloin kurkkaamaan. Tuo collari on aivan ihana <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top