Jos minulla olisi pullottava lompakko

torstai 8. kesäkuuta 2017

...ostaisin tämän tyylikkään ikiaikaisen ajattoman Filippa K -upeuden ko. kaupan Pre - salesta. Mutta koska lompakko on litteä kuin epäonnistunut pizzataikinani, jään haaaveilemaan, että sama kappale tulee minua vastaan myöhemmin vuodesta esim. kirppiksellä. 

Tuota mekkoa olisin tosin käyttänyt loppuikäni, se olisi muuntunut työmekosta juhlamekkoon, biker jakun kanssa se olisi ollut rock. Se vain OLISI ollut niin chic.

Onneksi minulla on Espoon paras kirpparihai ystävänä. 

Ja onni on optimistinen mieli ;)! 

ps. Aloin lukea uudestaan Anthony de Mellon kirjaa Havahtuminen...ja sen kautta ajatusta: Voiko/kannattaako odottaa keneltäkään mitään? Onko se mahdollista, ettei odota mitään esim läheisiltä? 

”Siinä, missä on rakkautta, ei ole mitään vaatimuksia, odotuksia tai riippuvuutta. En vaadi teitä tekemään minua onnelliseksi; onnellisuuteni ei ole teistä kiinni”, de Mello kirjoittaa.
t. kehityskelpoinen mutta odotuksellinen Taru


Kuva https://www.filippa-k.com/se/


5 kommenttia :

 1. Näyttää mekolta, joka on kuin sinulle tehty.
  Ihanaa torstai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Ihan sun mekko!tyylilyyli mekko💟Kivaa torstai-iltaa

  VastaaPoista
 3. Upea klassinen mekko for ever and ever <3 Odotanko muilta jotain, kyllä varmasti kaikki odottavat muilta ja se on vain inhimillistä. Mutta odottamisen ja vaatimisen ero on ratkaiseva. Odottaminen voi myös olla toivoa, joka pitää liekeissä ja odottaminen voidaan myös palkita. Joten mielestäni odottaminen on varsin hyväkin asia ja en koe, että ihmisen tulisi riisua itsensä kaikesta inhimillisestä, niin että ihmisestä kuoriutuisi no vaikka hih Budha. ;) Kirjaa en ole lukenut, eli omaa tajunnanvirtaa vaan tässä heittelen ilmoille.

  Ihanaa iltaa ihanuusmuru <3

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava mekko <3
  Ihastui kerran Helsingin Filippa K.n liikkeessä heidän yksiin farkkuihinsa mutta se langan laiha lompakko sanoi että no way, niinpä päätin että joskus ne farkut itselleni hommaan. Säästin koko talven ja seuraavalla kerralla kun piipahdin H.ssä niin ensimmäisenä marssin F.n liikkeeseen ja nappasin ihanuudet mukaani. Puh heijaa kun vieläkin niiden hinta hirvittää.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top