"Mä niin tykkään teistä ja teidän tavistisseistä"

torstai 22. kesäkuuta 2017

Mä olen niin kiitollinen universumille siitä, että mulla on kamuja, joiden kanssa jutella ihan kaikesta, esim anorektisista julkkiksista, joilla on barbin vartalo.  Eikä muuten - sehän on ihan normia (siis barbivartalot)- mutta kun koko some vielä hurraa asialle, niin kulmakarvat nousee.

Jakaminen on tärkeää! Tehdään sitä enemmän, painolastit vähenee  ja maailma laajenee. Ja edelleen liputan tavallisuuden, epätäydellisten  ja AITOJEN omannäköisten ihmisten puolesta. Niin kuin Tiiakin tovi sitten mainiossa blogitekstissään "Täydelliset ihmiset". Käykää lukemassa, suosittelen.

Muiskuja! 

15 kommenttia :

 1. Ihana olet. Meillä on ystävien kanssa whatsappi ryhmä ja siellä kyllä puhutaan ihan kaikesta. Juuri puhuimme tyttö ja poikavauvojen alapään pesun erilaisuudesta kun yhdelle meistä tulee vauva. Kerran aiheena oli antibioottiripuli joka oli yhdellä kestänyt jo kaksi viikkoa. IHan parasta kun ystävien kanssa voi puhua ihan mistä vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihanaa, että muillakin on ihania wa ryhmiä, meilläkin on ja sen nimi on "Säihkyt"- koska ollaan niin säkenöiviä :)

   Hurraa huuto ihanille naisille ja jakamiselle, muiskuja ihana <3!

   Poista
  2. Meidän ryhmän nimi on "ihanat kiltsit" ihan vaan ku me ollaan niin ihania <3
   Muiskuja sinullekin.

   Poista
 2. Mä oon niin happy susta ja siitä et mun lause on otsikossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon happy susta ja sun lausahduksista <3

   Poista
 3. Ihana teksti! Ja ihanaa, että on teitä upeita AITOJA naisia, joiden kanssa voi purkaa ja puhua mitä vaan ♥ Kippis sille (ja niille tavistisseille)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon happy, että mun elämässä on niin monta aitoa naista, joihin purkaa höyryjä, höpöjuttuja ja ihan kaikkkea.

   Muiskuja sinne tisseille:) !

   Poista
 4. Hah hah haa, eihän tää ollutkaan Kallen tai Jallun seksipalsta 😂😀😂. Ihanaa ku ollaan kaikki omanlaisia, epätäydellisen täydellisiä 👍🏻❤️💯 , kannustetaan toisia jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah valitettavasti ei ollut seksipalstaaa...ehkä ensi kerralla ;)

   Epätäydellisen täydellisenä on hyvä olla, muiskuja ihanalle <3

   Poista
 5. Ihana, että sulla on tuollainen wa-ryhmä ja aitoja ihmisiä ympärillä. Musta tuntuu, että mun wa-keskustelut ja kaikki muutkin keskustelut on rajottautuneet viime aikoina lapsiin ja niiden kuskaamiseen. Pääsispä puhumaan tisseistä!
  Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin on ihanaa, että sitä voi näyttä aidot/rumat/kieli ulkona jutut kamuille ja kelles muuulle? En edes usko, että miehet ymmärtäisivät kaikkea sitä höpöä? Ihanaa jussia <3

   Poista
 6. Kamuille jaetaan aina rumimmat kuvat itsestä ja kaikki kommellukset. Onneksi on kamuja, jotka on yhtä epätäydellisiä kuin meitsi. Esim.vaikka kamuni, joka oli lähdössä Budapestiin pari vkoa sitten ja kotipihalla ajoi matkalaukkunsa päältä ja kaikki kamat hujan hajan. Tää on elämää. 💖😘💖

  VastaaPoista
 7. Ollapa tuollainen wa-ryhmä. Mutta onneksi on edes yksittäisiä ihania kavereita, joiden kanssa viestitellä <3

  VastaaPoista
 8. Kamut on ihan parhautta. Mäkin tykkään tavistisseistä enemmän :)

  VastaaPoista
 9. Ihan täydellistä <3 Elämä olisi supertylsää vaikka olis millainen Barbi-vartalo Ken:neen jos ei olisi tuollaisia ystäviä ja mahdollisuuskia avutua....kuten työkaverini kerran sanoi; onneksi ei ole isoja silikoneja tiellä...omat roikkulit kun voi vain viskata olan yli, kun tiellä ovat ;)
  Ihanaa juhannusta tavis tisseille <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top