Tyylitajun yhteensulautuminen II

torstai 29. kesäkuuta 2017

Olen kirjoittanut aiheesta aiemminkin, mutta pakko avautua uudemman kerran. Niin naurattaa siskon kanssa tyylitajumme yhteensulautuminen, joka näköjään jatkuu vuosi vuodelta.

OK, tiedän että tykkäämme monista samoista merkeistä, seuraamme monia samoja blogeja, kokeilemme toisen vinkkauksesta monia samoja kosmetiikkamerkkejä/vaatteita, mutta miten voikin olla, että olimme taas kerran pukeutuneet juhannuksena vahingossa samoihin väreihin?

Vihreisiin takkeihin, harmaisiin huppareihin, farkkuihin ja molemmilla oli jalassa Hai-kumisaappaat. Eli

a) olemme - sen lisäksi että olemme siskoja - sielunsiskoja- 

b) ja tyylitajumme kasvaa edelleen yhteen ;)


   Hiphei, mukavaa torstaita!

3 kommenttia :

 1. Voi miten ihanaa, että siskokset ilman kaksosuutta voivat olla noin samantyyliset. Kaksosillahan aina kuulee sanottavan, että he voivat ostaa esim. samanlaiset paidat toisistaan tietämättä. Tosin mun pojat ei kyllä käytä samanlaisia vaatteita (ainakaan aina).

  VastaaPoista
 2. Hauska sattuma :)

  Mulle tulee aina tällaisista tilanteista mieleen yksi tapahtuma noin 30 vuoden takaa (hui!) silloisesta työpaikastani. Minulla ja yhdellä työkaverilla oli molemmilla punainen neulepaita päällä. Eräskin mies henkilö saapui meidän luokse ja tokaisi: Siinähän ne istuu kuin kaksi marjaa, rusina ja paskanmarja. Jep jep, kumpi oli kumpi :D

  VastaaPoista
 3. Ihan huiput tyylilyylit <3 Muiskuja ihanuus ja siskolle kanssa. <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top