Parasta juuri nyt

torstai 6. heinäkuuta 2017

- kirjastosta vihdoin saatu Elisabeth Gilbertin uusin: "Big Magic, Uskalla elää luovasti". Tykkään kirjasta todella paljon ja suosittelen sitä ihan kaikille, jotka haluavat elää rohkeampaa, luovempaa ja uteliaampaa elämää. Erityisesti pidin kirjan esimerkeistä, mm siitä, että Elisabeth kertoo tuttavistaan, jotka eivät jätä hyvää työpaikkaa, opiskele uutta ammattia (kuka siihen pystyy, kaikilla ei ole siihen varaa!), ala viljellä tomaatteja ja tule huipputason menestyjäksi tomaattiviljelyksessä.  Esimerkkinä kirjassa on mm. Susan, joka rakastaa luistelua, mutta lopettaa harrastamisen, koska ei menesty siinä. Kuitenkin luisteleminen on asia, joka tekee hänet onnelliseksi:
 “Three mornings a week, Susan awoke before dawn and, in that groggy hour before her demanding day job began, she skated. And she skated and skated and skated … that’s what I call creative living.” Gilbert gives no clear distinction between this and going to the gym, unless the ice is in some way decisive, and I remain unpersuaded of that. Regardless, a bar has been set: anything is creative so long as it makes you appreciate the value of your own joy, alive and ageless, “more than a consumer”. On these grounds, naturally I am tempted to make the case for drinking myself to death as a creative exercise, but that would be self-destructive. Creativity resides in making the choices that make you happy, and anyone who tells you otherwise – your inner critic, your outer critics – is bullshitting. Originality is out, authenticity is in.
 lainaus : https://www.theguardian.com/books/2015/oct/21/big-magic-creative-living-elizabeth-gilbert-review
- päätin, että tämä on the kesä (ja Suomen keleistä huolimatta) elämästä nauttimisen suhteen, nyt kun olen vielä poikkeuksellisesti vapaalla kunnon pätkän.  Ensi kesänä en ole, silloin olen tavallinen työssäkäyvä ihminen. Carpe diem, tästä kesästä nautin. It's a promise.
- ebay.comista tilattu euron kosteuttava korealainen naamio, joka oli oikeasti ihana löytö.  Kangasnaamio iholle 30 minuutiksi, jonka jälkeen iho on pehmeä, kosteutettu,  ja ravittu – aivan kuin kasvohoidon jäljiltä. Suositteluni, ei ihme, että korealaisella kosmetiikalla on laadukas maine!
- Lindexilta -50% alesta ostetut keltaiset biksut. Ihanat!
- itse tekemäni farkkusortsit. Ihan itse leikkasin vanhoista farkuista ja melkein mahtuivat päälle. :D
- Antti Tuiskun Rahan takii - onhan se nyt ihan mielettömän tarttuva kappale! 

Kesäiloa kaikille!

Ihmeitä tekevä naamio, kosteutus 10+ luokkaa :D

15 kommenttia :

 1. Ihanat keltaiset biksut ❤️
  Pitäisköhän meidän yhdessä luoda uusi ura tomaatin kasvattijana 🍅🍅

  Tai ehkä sit kuitenkin mansikoita - ne on hyviä skumpassa ja mansikkamargarita maistuu aina 🍓🍓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ura tomaatinkasvattajana kiehtoo kovasti minuakin, olen kuullut, että ko busineksessa liikkuvat isot rahat. Aloitetaanko tomaateilla ja siirrytäään siitä luontevasti mansikkabusinekseen :D?

   Tämä on nyt sitten sovittu :)!

   Poista
 2. Korealainen kosmetiikka on kyllä hyvää, noita naamioita ja muutamia muitakin tuotteita olen ostanut Aasian reissulta. Edulliset tuotteet ovat osoittautuneet enemmän kuin hintansa arvoisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkä ikinä ole oikein uskonut, että edullinen korealainen naamio saattaisi olla yhtä hyvä ja toimiva kuin joku krt kalliimpi eurooppalainen.

   Iso peukutus!

   Poista
 3. Korealaisesta kosmetiikasta ei ole kokemusta, mutta kuulostaa hauskalta. Noi biksut on mielettömät, täydelliset. :) Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suositteluni, korealaiset naamiot yllättivät positiivisesti minut ihan kybällä. Nyt vielä odotan siskon ja äitiliinit arvioita.....

   Ihanaa päivää <3

   Poista
 4. Tuo naamio kuulostaa juuri sellaiselta, mitä tarvitsisin tähän aamunaamaan.
  Ihanaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, iloa ja ihanaa viikonloppua sinne!

   Poista
 5. No tuo kirja olis just mulle Oikeita joka miettii työpaikan vaihtoa mut ei uskalla tehdä mitään asian eteen. Ja noi bikinit, ne vaan on täydelliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suositteluni kirjasta, on todella nopealukuinen sisältää paljon syvällisiä oivalluksia. Gilbertin kertojaääni on hurmaava ja tarinallinen.Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista
 6. Kirja kuulostaa kivalta! Just niin kuin ajattelen..mutta uskallusta puuttuu ajoittain..ja ihanat biksut..voi kun mahtuisi tollasiin😊😊🤗🤗🙃🙃🙃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Gilbertin mukaan luovuuden voi usein vapauttaa sillä, että tekee leipätyönsä ei-niin-luovalla alalla ja vapaa-ajalla esimerkiksi harjoittaa omaa intohimoaan esim blogin kirjoittamista. Ajatusta siinäkin ;)!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top