Parasta juuri nyt

perjantai 21. heinäkuuta 2017

- Netflixin GLOW. Hiukan vierastin sarjan outoa aihepiiriä: naispainia - ajattelin, että tää ei todellakaan ole mun juttu. Toisin kävi, sarja on oikeasti laatudraamaa, se on tarina ystävyydestä, solidaarisuudesta ja naiseudesta. Parasta sarjassa ovat sen hahmot. Marc Maronin näyttelemä Sam Sylvia edustaa äksyilevää pomoa, kun taas Alison Brien esittämä Ruth Wilder (Mad Men) on loputtoman yritteliäisyyden perikuva.

- Prinsessa Victorian 40 -vuotis haastattelu Yle Areenassa.   Victoria vastaa haastattelijan vaikeisiinkin kysymyksiin ja puhuu raikkaan avoimesti elämänsä haasteista ja ongelmista esim  nuoruusvuosien anoreksiasta ja lukihäiriöstä. Ja kyynelet nousivat ainakin minun silmiini siinä vaiheessa kun Victorian aviomies Daniel herkistyy (lähes kyyneliin) puhuessaan rakastavasti vaimostaan. Siinäpä pari, joka on silmiin nähtävän onnellinen yhdessä!

- täydellinen kesäasu, ihan itse stailasin ;)
 

- ex-työkamu, joka soittaa ja kertoo työpaikalla olleesta vapaasta positioista. Tulin niin iloiseksi!

- ensi viikkoinen tapaaminen ex-poikaystävän kanssa, ihanaa, että sitä voi olla ystävä exän kanssa vaikkei rakkaudessa natsannutkaan.

- avattu solmu ystävän kanssa. Tuli mieleen lempiguruni Judith Orloffin ajatus:  "Meille on annettu tunteet jotta voisimme kasvaa. Tunteet ovat energiaa, tunne opettaa, miten voit suhtautua rakastavammin itseesi ja läheisiisi. Tunteita työstämällä pimeyden voi poistaa omasta sisimmästä. Meissä kaikissa on pimeyttä, sisällämme on siemeniä sekä hyvään että pahaan. Onneksi voimme valita sen, mitä itsessämme ruokimme." Onneksi on keksitty sanat: anteeksi ja/tai olen pahollani. 

- HS sympaattinen juttu Lilli Pukasta, joka on ollut sinkkuna 10 v. ja joka järjestää itselleen Mää-juhlat - niin hauska idea!

[.. ] hän on ollut koko aikuisikänsä, tarkalleen ottaen kymmenen vuotta, sinkkuna. Ja sitä sietää juhlia.

”Olen tutustunut ihmiseen, jonka kanssa vietän varmasti loppuelämäni ja haluan juhlistaa sitä, että tulemme hyvin toimeen”, Pukka kuvailee.

Pukka järjestää syyskuussa itselleen Mää-juhlan, jossa juhlistetaan hänen kymmenvuotista taivaltaan itsensä kanssa. Mää-juhlien tarkoituksena onkin juhlistaa sinkkuutta myönteisessä hengessä: Sinkun ei tarvitse olla onneton, vaikka ”parempaa puoliskoa” ei ole, eikä häntä kuulu määritellä parisuhteen tai sen puuttumisen kautta.

”Tarkoituksena on tuoda esille, että sinkku voi olla täysi, kokonainen ihminen ja tyytyväinen omaan elämäänsä, eikä hänessä tarvitse olla mitään vikaa”, Pukka sanoo.

Noh tässähän tuli monta monta kivaa juttua, ja aurinkokin tuli taas esille. Mahtiviikkistä murut!

8 kommenttia :

 1. Mää-juhlat kuulostaa hyvältä idealta! Ensin pitää tosiaan tulla itsensä kanssa toimeen, että mitkään muut suhteet toimisi.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mää-juhlat kuulostaa hyvältä idealta! Ensin pitää tosiaan tulla itsensä kanssa toimeen, että mitkään muut suhteet toimisi.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Vitsi, kun sulla on taas paljon hyviä ajatuksia ja tapaamisia. Kyllä elämä vaan on ihanaa! Nautitaan kesästä vielä kun sitä on jäljellä. Vai onko se vasta tulossa?

  VastaaPoista
 4. Rakastan sun listoja. Oot taitava huomaamaan juttuja.
  NOi Määjuhlat kuulostaa kivalta. Pitää juhlia suhdetta itseensä aina välillä. Hyvä idis.
  (ja se suhde ei yleensä kosahda johonkin, kuten muut suhteet. Toteaa kyynikko)

  VastaaPoista
 5. Ihana ja hei vilaisin jo aiemmin sitä Glow sarjaa ja tiesin heti, että tähän koukutun, juuri niihin hahmoihin. Laitoin sen sivuun odottamaan, kun on menossa tuo karmaiseva The Handmaid's tale parasta aikaa ja ainahan mä sukkuloin kaiken scifin ja oudon äärellä.

  Victoria ja Daniel, oih niin itkin, kun katselin heidän häitä, ihanat <3

  Niin ihana tuo asu, kuten oon sanonut, tykkään niin sun tyylistä.

  Mää-juhliin en osaa sanoa muuta, kuin että pitäisi muistaa juhlistaa asioita enemmän. <3

  Muiskuja <3

  VastaaPoista
 6. Minä olen miettinyt tuota Glowta, että pitäisikö kokeeksi katsoa. Jätin sitten väliin, mutta kunhan loma on lusittu, niin korkkaan Glown.

  Mää-juhlat kuulostavat just hyvältä! Onnellista ja täyttä elämää voi viettää niin monella tavalla.

  VastaaPoista
 7. Minulle tuo on ihan vieras sarja, aukko siis sivistyksessä ni jälleen 😂😂
  Noi Ruotsin kuninkaalliset on jotenkin niin ihania.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top