Vielä on kesää jäljellä vaikka alet loppurysähtää

lauantai 15. heinäkuuta 2017

Hyvä tavaton, on heinäkuun 15, ja muikkaria alen loppurysäyksistä on alkanut jo kilahdella  s-postiini. Ilmeisesti huono kesäsää aikaistaa kesätuotteiden loppualennusmyyntiäkin? Uskomatonta mutta totta. Noh, onneksi vielä on kesää jäljellä, vaikka kauppoihin alkaisi virrata syysmallistoja kesähelteellä (millä helteillä?)!

Ainakin Marimekko, Stocka, Esprit, H&M aleineen vetelevät viimeisiään.  

Marimekon loppualet kestävät vielä tämän viikon, eli jo alennetuista tuotteista saa -20% lisäalen. Oman äidin synttärilahja ehdittiin hankkia siskon kanssa juurikin Marimekosta, ja kyllä Mamma tykkää kun saa pyytämänsä lahjan, siitä olen varma. Itse katselin tätä Karla Torstai - mekkoa, joka värisävyiltään menisi hyvin syksyllä esim pillifakkujen kanssa.
www.marimekko.com

Espritillä alet myös lähenevät loppuaan, tämän viikon loppuun saakka saat -20% alennusta jo alennetuista tuotteista. Tilasin itselleni mustat pillifarkut, Espritin farkut ovat kun farkkujen aatelia, sen olen jo todennut monta kertaa. Ne päihittävät monet merkit mukavuutensa ja hinta-laatu suhteensa vuoksi. Myös Espritin We love Peanuts-mallisto ihastutti, mutta pidin pääni kylmänä....

Koska mekot ovat olleet tämän kesän ehdoton ykkösvaate, naturellina tai farkuilla - niitä piti myös katsella vielä aleista. Tämä COS:in mekko kiinnostelikin kovasti, varsinkin kun näin sen erään tutun (super tyylikkään) soccermaman päällä ja se näytti hurjan ihanalta. Hän oli yhdistänyt mekon valkoisiin Superga-tennareihin ja kuin pisteenä i:n päällä vielä cross-body laukku! Voila!

Ja ne monesti mainitsemani Birkenstockit saivat vakavasti otettavan kilpailijan, nämä Billibit Booztin alessa näyttävät hurjan mukavilta...
Kuva

Vaikka aleostokset ovat olleet tänä vuonna olleet vähäisiä, olen onnekseni tehnyt muutaman löydön. Niistä lisää omassa postauksessa :)

Aurinkoa mieliin ja ihanaa kesäpäivää!

8 kommenttia :

 1. Aika kivoja aletärppejä. Toi musta mekko on ihan täyskymppi.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi musta mekko on todella kaunis, erityiesti koska sen on nähnyt luonnossa. Kangas on paksuhkoa ja ilmavaa samaan aikaan.

   Ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Tuli aleshoppailtua. Mut tuli ostettua jo syksynkin mallistosta ja ei alessa olevaa, juurikin Espritillä... ja ja ja :D. Vielä jäi paljon ostettavaa, ensi viikolla uudelleen :)!

  Kivaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OIh, nyt kyllä kiinnostus heräsi, mitä kaikkea löysit ;) Espritillä oli yllättävän paljon kivaa (ja vielä edukkaasti), olisin voinut shoppailla enemmänkin (jos lompakko olisi ollut pullea.)

   Ihanaa iltaa!

   Poista
 3. Tyylikkäitä mekkoja ja sopisivat meikäläisenkin vartalolle. No hieman toissapäivänä karkasi aleshoppailu lapasesta ja nyt ei enää kauppoihin. ;) Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok kannustan säästämään kun kerran toissapäivänä retkauhdus. Mutta ne sun laukut oli ihania - 10 p ja papukaija merkki :)

   Suloista sunnuntai-iltaa!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top