Viskaa repustasi kivet pois. Juttele itseksesi. Ota vastaan. Leiki.

keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Aloita jälkiruoasta. Seuraa sydämen iloa! Ulvo kuulle! Pidä erivärisiä sukkia. Anna itsellesi lahjoja. Aja taksilla yksi korttelinväli. Luota elämään. Nautiskele hitaasti. Yllätä itsesi. Pukeudu aamiaiselle. Puhu kukille ja odota vastausta. Mene töihin yöpaidassa. Syleile puita. Lähetä rakkauskirjeitä itsellesi. Kokeile. Pyydä sitä mitä haluat. Istu takkatulen loimussa ja kerro tarinoita. Juttele ventovieraiden kanssa. Anna anteeksi itsellesi ja muille. Viskaa repustasi kivet pois. Juttele itseksesi. Ota vastaan. Leiki. Pidä omin lupinesi vapaapäivä. Laula töissä. Rakastele heinäsuovassa. Heitä tekemättömien töiden luettelo menemään. Pidä puseroa väärinpäin. Älä luovuta, vaan vaadi kaikkea. Telttaile pihalla. Arvosta kehoasi. Juo auringonpaistetta. Uskalla jotain uutta. Ajattele, että sinulla on joka päivä lomaa ja käyt työssä vain huviksesi. Seiso myrskyssä meren rannalla. Riko rutiineja. Älä pyydä lupaa. Tee jotain mikä on mahdollista. Tulevaisuudessa on toivoa. Maailmankaikkeus on mukava paikka.

-Bronsberg & Vestlund/Kuuntele itseäsi - vältä uupumus-


Hurmaavaa keskiviikkoa näiden ajatusten kera!


11 kommenttia :

 1. no tuon -Juttele Itsellesi- osaan ihan täydellisesti ;) J aika monta kertaa on ollut pusero ja jopa työhousut väärinpäin päällä, eikä menoa ole haitannut ;D
  Ihana postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah mä juttelen koiralle, joten me molemmat olemme erittäin osaavia typyjä :D

   Mullakin on ollut töissä paita väärin päin, ei se ole niin justiinsa..

   Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista
 2. Pakko lähteä heinäsuovaa ;)
  Ihania ajatuksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tää oli aika osuva ;)

   Suloista loppuviikkoa <3

   Poista
 3. Hehe olen nuorena huppelissa ajanut taksilla yhden korttelinvälin ja ihmetellyt, mites jo perillä ollaan. Aina eriväriset sukat, koska vedän ekat mitkä sattuu löytymään jalkaan. Maailmankaikkeus on kertakaikkiaan mukava paikka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin uskon, että olet tehnyt jotain tuollaista ;P Kaikella rakkaudella!
   Maailmankaikkeus on kertakaikkiaan mukava paikka <3- niin samaa mieltä!

   Poista
 4. Hurmaavaa keskiviikkoa sinullekin⚘⚘💟

  VastaaPoista
 5. Kiitos muistutuksesta! Todellakin pitäisi höllätä ja hupsutella enemmän. Olen pikkuhiljaa muuttunut aivan liian ryppyotsaiseksi ja harmaaksi. Eilen sentään hypin tramppapuistossa lasten kanssa tunnin. Hyvä alku sekin rennompaan ja hauskempaan elämään.

  VastaaPoista
 6. Tästä juolahti mieleen asia, mitä en ollut muistanut lainkaan: pienenä kun söin appelsiinejä, kerroin äidilleni, että syön aurinkoa sisääni. Pitää tämä nyt muistaa, että pienistä asioista voi saada hilpeyttä ja kivaa!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top