Kipakka lukijapalaute

maanantai 7. elokuuta 2017

Sain viikonloppuna blogiini suivaantunutta ja huutomerkein varustettua lukijapalautetta Tampereen suunnalta:

Ollaan erittäin pettyneitä, että Hot of the hottest- kesämusalistalla ei ollut kyseistä biisiä: Den Harrow- Catch the fox‼️‼️‼️ Kyllä todellakin pahoitimme mielemme!! Voisitko korjata tämän virheen :)
Totta puhuakseni en ollut koskaan kuullut kyseistä herrasta (who? why? when?) eikä hänen kappalettaan todellakaan missään nimessä edes harkittu hot of the hottest- kesälistalle, mutta enhän minä voinut sitä myöntää näille mukaville tamperelaisille ilmeisen erikoisen musiikkimaun omaaville lukijoille. Juurikin tämän vuoksi vastaukseni heille meni näin:

Hyvä tavaton ja pahoittelut siitä, että juurikin Den Harrown kappale jäi pois listalta. Kappale oli niin mukaansatempaavan hekumallisen "suosittu/kulutettu", jotta piti miettiä onko se kesälistan hot of the hottest kappale. Mutta oikeassa olette, kappale todellakin pitää lisätä listalle....ps. hyvän musiikin ja kesän asialla jo vuodesta 90.

 Eli tässä teille kaikille muillekin Den Harrow:Jos ette löytäneet itsellenne sopivaa kappaletta kesälistalta (tai vaikka löysittekin), ehdotuksia ja kommentteja otetaan vastaan. Tai suorastaan hingutaan, kuten täällä blogissani on tapana.15 kommenttia :

 1. Tää oli mullekin ihan uusi juttu :) Hauskaa, että näin kypsemmälläkin iällä voi oppia jotain uutta nuoruutensa musiikkituulista. Onneksi sulla on valistuneita ja fiksuja lukijoita <3
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että tämä kappale oli KAIKILLE uusi juttu :D

   Ja kyllä lukijani ovat erityisen valistuneita ja......kummallisia ja huumorintajuisia.

   Muiskuja <3!

   Poista
 2. Den Harrow oli kyllä minulle ihan tuntematon suuruus :D :D

  Hot of the hottest listalta puuttuu olennaisia teoksia... itse vaadin sinne
  Laura Branninganin Selfcontrol, Stevie Wonderin I just call ja kyllähän listalle pitäisi ehdottomasti saada edes yksi Madonnan biisi. Ja Modern Talkingin listalta jättäminen on suorastaan rikollista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin varmasti kaikille muillekin paitsi näille tamperelaisille ;)

   Samaa mieltä ko kappaleet suorastaan kiljuvat listalle tuloa, samoin kuin Ghostbusters ja Rock me Amadeus :D

   Taidanpa tehdä uuden entistä ehomman listan ;)

   Poista
 3. Kumarrus ja KIITOS Tampereelta ❤ Tämä uskomattoman tyylikäs ja äärimmäisen laadukas video/artisti todellakin vaati päästä musalistallesi! Tamperelaisten musamaku on ( varsinkin kesälomilla ) jokseenkin monipuolinen ja suvaitseva�� Onneksi on ystävä, joka ymmärtää kaihon 80- luvun musiikkiin�� Viikonloppuna viedään DJ:lle kyseinen lista,eikö? Halaus��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nöyrin kiitos ja kumarrus palautteestanne. Se laajensi maailman kuvaani ja musiikkimakuani hyvinkin tajunnan räjäyttävällä tavalla.

   Miten minä olen voinut olla sellaisessa pimennossa, etten ole kuullutkaan tällaista laulajasta ja kappaleesta?! Onneksi korjasitte tämän elämässäni olevan virheen.

   Muiskuja ihana ja niin toivon, että la nähdään!!

   Poista
 4. Olipas varsin erikoinen biisi. Yksi vanha kesäsuosikki tässä sulle!
  https://www.youtube.com/watch?v=9cQlVww0zKo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappale oli hyvin...erikoinen minunkin mielestäni.

   Kiitos panoksestasi uudelle hot of the hottest listalle. Equador on huippu!!!!

   Poista
 5. En tajua mistään mitään, mutta oma musamakuni on sen verran outo, etten välttämättä tarjoa edes niitä, mutta ainakin Depeche Mode, Jarre jne, niin kyllä kelpaa tänäkin pvnä. :) Kuuntelen vielä huomenna tuo tuntemattomuuden hoilotuksen, nyt jo mies nukkuu tuossa vieressä, niin en henno laittaa kajareita kaakkoon.

  Muiskuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kaikilla on omat kummallisuutemme, kyllä niitä voi ja kannattaa tarjota muillekin :D UUsi (kummallinen)kappale päivässä pitää lääkärin loitolla :D

   Muiskuja...ja muista soittaa tämä (erikoinen) kappale miehellesi ;D

   Poista
 6. Täytyypä ihan kuunnella moinen kappale.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top