Pliseeratut hameet rulettavat - myös syksyllä.

lauantai 5. elokuuta 2017

Asukuvaa viime viikolta ja samalla treffipäivältä. Tein viime viikolla (verkkareissa) hätäpäissäni ennen treffejä superhyper  löytöjä H&M alen loppurykäyksestä; kuvassa oleva metallinen ja melkein sifonkia (not) esittävä kangasta hamonen bongattiin alle viidellätoista eurolla, eli olihan siinä nyt löytöä kerrrakseen. Siinähän ihan säästi rahaa shopatessaan!

Sen verran haluan tuoda esille, että pliiseratut hameet rulettavat myös syksyllä. Älä myöskään pelkää kokeilla ko. hamosia metallin värisinä, ne tuovat myös arkeen kaivattua hohtoa esim neuleen kera.  Jotta jos niitä bongaa alesta, kannattaa hyökätä kimppuun. Kuvassa myös uber tyylikkään siskon h&m löytö.

Ja hei,  metallinen hame kokee muodonmuutoksen, kun paritat sen tennareiden ja farkkukankaan kanssa. Jos tennarit tuntuvat liian radikaaleilta, vaihda ne korollisiin nilkkureihin ja tuo rentoutta lisää pelkistetyn t-paidan avulla.

Nyt hoitamaan sairasta reppuska koiruutta!


10 kommenttia :

 1. Ihanat hameet teillä siskoksilla nyt. Itse repäisin ja ostin Lindexin alesta itselleni hopean värisen maximekon :)
  Mukavaa lauantai-iltaa Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihan mielettömän kivalta kuullostaa toi hopean värinen maximekko. Vaadin kuvaa Outi <3

   Poista
 2. Onpa ihana:) Olenkin noita sillä silmällä katsellut! Minulla on kyllä yksi musta pliseerattu, jonka kyllä lyhensin joku vuosi sitten, kun näytin hassulta se päälläni. Nyt mietin, olisko sittenkään pitänyt??!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyempi pliseerattu hamonen näyttää upeat sääresi, joten se ehdottomasti käyttöön. :)

   Poista
 3. Olispa magee tuollainen metallihohtoinen hamonen, mutta täytyy jättää väliin, koska liikaa muotoja keskivartalon seudulla 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Sama vika Rahikaisella" nyt kun masu pömpöttää grilliherkkuja ja sidukkaa. Mutta neuleeseen voi hamosen aina yhdistää :D

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top