Epämukavuusalueelle mars nainen

tiistai 26. syyskuuta 2017

Jos jotain hokemaa säännöllisesti hoen itselleni on se, että MENE EPÄMUKAVUUSALUEELLE! Älä tartu tuttuun ja turvalliseen, älä ainakaan joka kerta. Välillä ihmisen pitää olla rohkea ja kokeilla jotain uutta. Rohkeus on mielestäni juurikin sitä, että ylitetään niitä omia rajoja ja epävarmuusalueita.

Mikä siinä on, että liian helposti ajatellaan, että tämä juttu tai vaate ei sovi minulle. Mielestäni nuo aatokset ovat ainakin välillä  naurettavuutta. Mitä jos ihminen ei itse näe, miten hyvin jokin vaatekappale häntä pukee? Tarvitaan siis pientä rohkeutta ja sitä epämukavuusalueen ylitystä. Kuitenkin mukavuus edellä! Liian tiukkoja vaatteita ei päälle laiteta, vaatteen pitää oikeasti tuntua hyvältä ja mukavalta päällä!

Sen verran kreisi olin, että laitoin päälleni myrkynvihreää, jota päälläni ei ole nähty oikeastaan koskaan. Kas, miten raikas tuo HM mekko (klik) onkaan, tykkään hurjasti! Entäpä sitten ao kaiken kirjava asukokonaisuus, jossa jatkan kesämekon käyttöikää yhdistäessäni siihen vaaleansinisen neuleen. Hmm...asukokonaisuus ei ole harmoninen, mutta jotain hauskaa ja kokeilevaa siinä mielestäni on.

Ollaan rohkeita, vaatteet kuvaavat ajatuksiamme, asenteitamme  ja arvojamme, miksi emme kokeilisi välillä jotain ihan muuta kuin ennen? Ehkä rohkeus kasvaa syödessä...ehkä :)


Ihastuin myös tähän vihreään h&m mekkoon (klik)

Kuvassa viime vuoden kesän HM mekko, joka jatkaa syyseloaan

7 kommenttia :

 1. Sovittelin eilen mekon jos toisenkin Vilassa mutta löytämäni pallokuosimekko oli hartioista niin napakka että seuraava koko olisi ollut L No just joo. Harmitti niin vietävästi. Aivan mielettömän ihana toi mekko.

  VastaaPoista
 2. Mekko on ihana! Kummasti omaan vaatekaappiin on ruvennut ilmestymään tätä väriä jo ainakin viiden vaatekappaleen verran ja mielestäni toimii hyvin meillä blondeilla. Kaikki värit ovat kivoja, paitsi neonväreihin en taida enää jaksaa lähteä, mutta haha vannomatta paras.

  Ihquisaa päivää <3

  VastaaPoista
 3. Vihreä mekko on ihana ja sopii sinulle täydellisesti. Upealta näytät. Minulle punainen on ollut sellainen ei väri. Minäkin rohkaistuin ja ostin punaisen topin, ja voi vitsi miten kiva se olikaan.

  VastaaPoista
 4. Sulle nyt tuntuu ja näyttää kyllä sopivan ihan kaikki! Kyllä sitä itse vaan pääsääntöisesti tulee pysyteltyä tuolla turvallisella harmaan-musta alueella näin syksyn ja talven aikana noiden vaatteiden suhteen, täytyis ehkä koittaa jotain muuta...

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko ja sopii sinulle kauniisti! Itse en vielä ole myrkynvihreää - enkä mitään muutakaan vihreää - sovittelemaan päälleni mutta ans kattoo...
  Ihania syyspäiviä sinulle <3

  VastaaPoista
 6. Tuo mätsää todella hyvin sun ihon ja hiusten sävyyn :)
  Mulla on aikuisiällä tainnut olla peräti 1 myrkynvihreä neulepaita. Tykkäsin kyllä, vaikkei kovin tyypillinen mun suosima väri ollutkaan.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top