Kongo räjäyttää pankin

sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Voi että, miten kiva päivä tänään oli Hyvinkäällä koirien ryhmänäyttelyssä. Minähän olen aivan keltanokka mitä tulee koiranäyttelyihin, mutta onneksi mulla on apuna ihana koirien kasvattaja, joka on ihan pro.

Koiranäyttelyt  ovat aivan oma maailmansa, jota aloittelijana imin itseeni välillä ihmetellen, nauraen tai hämmästyneenä. Mutta opettavaista kaikki tyynni. Monenlaista kilpavarusteluakin havaitsin, kaipa se on sama kuin urheilulajeissa - varusteet ratkaisevat :) Oli hassua nähdä koiria kärrättävän lastenrattaissa tai niin, että neljäkin koiraa oltiin ahdettu samaan häkkiin - ainakin he saivat läheisyyttä toisistaan. Myös tuomareissa näkyi olevan eroja, oli tiukkoja tuomareita, joiden aikataulut olivat jäljessä ja leppoisampia (kokeneempia?) tapauksia. Mutta rentoa ja erittäin ystävällisiä ihmisiä tapasin, ei muuta kuin odottelemaan seuraavaa näyttelyä.

Ai niin Kongo sai sertin ja täällä kotisohvalla onkin nyt kaksi polleaa ja onnellista mutta vähän väsyä tyyppiä. Niin ja koirat ovat IHANIA, ne vaan ovat. Pitäisikö Kongon saada kaveri?

Iloa sunnuntai-iltaan siskot :) 


Kongo


5 kommenttia :

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top