Lyhyempi kukkamekko testissä

keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Vihdoin sain käsiini lyhyemmän HM kukkamekon, joka oli hetken aikaa nettikaupasta loppu, mutta joka yllätykseni putkahti uudestaan esille omassa koossani.

Tämä HM kukkamekko on mielestäni todella raikas, ja voisin kuvitella sitä ison (harmaan) villatakin ja sukkisten kanssa käytettäväksi pitkälle syksyyn. Malli on kaunis ja tykkään noista minimalistisista röyhelöistä.

Mutta sitten ne huonot puolet... miinusta minulle hiukan liian lyhyestä helmasta ja  yläosan vuorittomuudesta, syksyiset tuulenhenkäykset tuntuivat rinnoilla saakka- ei kiva, Madonna Like a virgin- ajat ovat minun ainakin osaltani ohi. Toisaalta tässä mekossa ei tule hiki, vaikka töissä vierähtäisi tunti jos neljäskin Facebookissa ja Twitterissä!

Muutenkin ihmettelen näitä kaupoissa myytäviä läpinäkyviä paitoja, niitähän pitävät kaikenikäiset naiset. Läpinäkyvässä, dekolteen, rintaliivien värin ja kuosin täysin paljastavassa sinänsä kauniissakin paidassa kulkeva nainen ei vain ole cool.

Summa summarum: mekko lähti palautukseen ja kotiutuu ehkä jonkun avarakatseisemman naisen päälle. 


6 kommenttia :

 1. No olipa hyvä, ettei tuota ollut mun koossa 😂 Aikas lyhyt tuo mekko kyllä on. Vaikka olenkin sua lyhkäisempi, ei näillä säärillä ja muodoilla noin lyhyttä kykene pitämään. Iso miinus todellakin läpinäkyvyydestä - ei aina jaksa säätää aluspaitojen kanssa.

  Kivaa keskiviikkoa 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tarkoitettu niin!! Jotkut jutut ovat ihana katalogissa ja sitten käytännössä jotain pientä ontuu :) Näin kävi tämän mekon kanssa :P

   Muisku!

   Poista
 2. Ihanan näköinen mekko todellakin! Mutta harmi, ettei tuollaiset sifonkiset mekot oikein sovellu Suomen olosuhteisiin. Kesämekoksi ehkä liian synkeä ja syksyllä (puhumattakaan talvesta) tuossa taas jäätyy, vaikka olisi mitkä sukkikset ynnä muut... Ehkä sopii jonnekin eteläisempään Euroopaan lauhkeiden talvien asuksi. Pitänee muuttaa sinne, että voisi pukea päälle muutakin kuin pitkiä alkkareita ja villatakkeja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, sifonkiset unelmat harvoin istuvat Suomen sateisiin ja räntäprujuihin. Valitettavasti. Ehkä meidän todellakin pitää muuttaa Epsanjaan tms ihan vaan siksi, että pääsemme pitelemään sifonkiunelmia ;P

   Iloa päivään muru!

   Poista
 3. Kaunis mekko. Wau, sinulla on upeat sääret, mutta ehkäpä kuitenkin 10cm pidempi helma olisi käytännöllisempi.
  Kivaa keskiviikkoa Taru ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, 10 cm olisi ollut käytännöllisempi. Tässä iässä sitä huomaa, ettei sitä halua kirmailla enää minihameissa tai mekoissa ja ihan jo siksi, että tajuaa, ettei se enää ole mun juttu. Se se on hyvä niin.

   Muiskuja ja iloa loppuviikkoon Outi <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top